- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Apple Watch
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Már megint a Galaxy S Próról pletykálnak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
válasz
daveoff
üzenetére
Ezeknek a dolgoknak az anyagi feltételei eddig is adottak voltak az NV-nél.
Nem írom le melyik kártya esetében, mert valami oknál fogva még a 280X topicban sem lehet szóbahozni/viccelődni vele mert egyből törlik (remélem élvezni fogja ezt a színvonalat az, aki kikényszeríti..
) és ahogy elnéztem a helyzetet az elmúlt pár napban más topicban sincs ez másként, de szóval megnézheted hogy speciel Te mint potenciális NV vásárló mire mész azzal ha az NV-nek jó...Egyébként pont ebben a topicban tettem fel azt a kérdést nemrég, hogy van-e már valami piaci/pénzügyi kimutatás arról, hogy az új/nagy Maxwellek a maguk olcsó előállíthatóságával mennyire dobták meg az utolsó negyedéves mutatóikat, mert bizony elképesztően népszerűek voltak év végén.
A linkelt cikkben gyakorlatilag ezt most meg is találtam (thx a linkeket..
), igaz nincs direktbe nevén nevezve a gyermek.(#3120) players111, (#3122) Keldor papa:
A magyar egy gazdag nyelv, de nehéz dolog lenne ha megpróbálnám kifejezni mennyire elképesztően lesújt az, hogy ezt el is hiszitek illetve tényként is kezelitek..

Ez rohadtul nincs így..
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4447, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - AOC C27G4ZXU VA Ívelt Gaming Monitor! 27" 1920x1080 / 280Hz / 0.3ms / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) és ahogy elnéztem a helyzetet az elmúlt pár napban más topicban sincs ez másként, de szóval megnézheted hogy speciel Te mint potenciális NV vásárló mire mész azzal ha az NV-nek jó...