Hirdetés
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Kiderültek az Oppo Pad 5 Pro és Pad Mini főbb adatai
- Stylusszal érkezhet a hajlítható Huawei Pura X Max, AI-trükkökkel fűszerezve
- Hatalmas akkut és korrekt teljesítményt ígér a Vivo
- Memóriahiány és drágulás fékezheti a mobilokat, csökkentek a Q1-es kiszállítások
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Abu, a mellekelt kep altal felsorolt teruleteken valo izmosodasrol tudsz valami hasznalhato tervezetet hogy kepzeli el az AMD ezeken a teruleteken a terjeszkedest. Nalunk peldaul az munka allomasokban a mernokok Quadro-val dolgoznak SolidWorks-on, az egeszsegugyi cegegysegnel minden gepuk NV kartyakkal megy (ezt a gepeket karbantarto mernok meselte epp egy vagy ket hete), azt is tudom hogy az anyaceg Nemetorszagban es az USA-ban hasznal par AMD-s cuccot de nem tul jelentos.
Loha: ott ahol en treningezek vagy NV Pascal-okat hasznalunk (nekem is ezert van a 1080-am) TensorFlow-ra es Keras-ra is, nem is ajanl senki mast, illetve osztogattak ilyen 50$-os AWS vouchereket de azt meg kenjek a hajukra. AMD-nek nativan kellene minden ilyen szoftvert tamogatnia sajat mernokokkel, hogy ne vodoo varazslas legyen mire felepitem mondjuk Linux alatt a fejlesztoi kornyezetet hanem tenyleg ugy pikk-pakk meglegyen. A 4790K-val amikor nem hasznaltam a 1080-at kemeny fel orakba kerult par szimpla modell lefuttatasa, egy 1080 meg megette 1-2 perc alatt ugyanazt a feladatot (kivancsi is leszek az 1700-Vega paros mit alkot itt). Erre a teruletre erezhetoen ad tamogatast az NV. Az hogy ott az abran fent van az Automotive az szep es jo, ehhez kellenek szoftvermernokok akik lenyegeben a seggem ala pakoljak a teljes kornyezetet es fejlesztik Polaris/Vega architekturara az egesz fejlesztoi csomagot/keretrendszert. Szerintem az ott egy placeholder, most nem latok sok eredmenyt ezen a vonalon

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Yettel topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xbox Series X|S
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- Apple iPhone 14 128GB Blue Karcmentes állapot 92% akkumulátor
- AKCIÓ! LENOVO ThinkPad P15 Gen 1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T2000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Razer Iskur - Black gamer szék!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest