- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S7 edge - a tökéletesség határán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imre921
tag
A tesztekre hagyatkozni pusztán nagy lutri. A valóságban pedig egyszerűen valahogy jobban szeretnek a fejlesztők nVidia-ra optimalizálni(khmm..oké, -Hitman meg 1-2 kivétel, meg hát ha bőrönddel járkálnak a fejlesztőstúdiókhoz akkor khmm...na), illetőleg az Intel/Nvidia kombó is egyszerűen ajánlottabb gamingre.
Nem, nem vagyok fanboy, kicsit öreg vagyok már ilyen demagóg dolgokhoz. Meg természetesen a Ryzen is nagyon jó lett, illetve az AMD kártyákkal sem lesz semmi baja senkinek játékok alatt,(már ha tudják pl hogy az rx480 nem 1080-as, hanem kb 1060szint a valóságban hiába lenne képes többre a felépítése miatt) főleg hogy mindkét oldalról foghat ki az ember hibás cuccot.Én azt szeretném ha most a Ryzen után vga fronton is összekapnák magukat kicsit, mert kell az erős árverseny a barátságosabb árakért mindkét oldalról. Alapvetően én Intel/Nvidia párti voltam mindig is(és ez nem fanboyság, mert elismerem, és követem a másik oldalt is, akik látszólag kevesebb büdzsével gazdálkodnak)de borzasztó drágák sajnos Magyar zsebnek a komolyabb cuccaik, a kereskedők(pláne a kiskerek-nem szakad le a pofájukról a bőr és köpnek fel meg állnak alá -.-")meg még rá is tesznek erre egy lapáttal.
ez az én véleményem, de azt gondolom most a dx 12 hajnalán hogy továbbra sem áll meg a fejlődés, csökkenteni kéne az árakat. És ebben nagy szerepe lehet az AMD-nek, ami végett drukkolok is nekik

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Milyen TV-t vegyek?
- Arc Raiders
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Futás, futópályák
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 217 - Lenovo Legion 7 (16IRX9) - Intel Core i7-14700HX, RTX 4060
- MÉG TOVÁBBI ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Bomba ár! HP EliteBook 855 G7 - Ryzen 5 4650U I 8GB I 128SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest