- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Feltűnt az Xperia 1 VIII és 10 VIII az IMEI adatbázisban
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
"nekem volt 9700Pro-m: driverrel annyit azóta sem szívtam"
Mi?
Ezzel ráhibáztál, mert nekem megjelenés után nem sokkal egy sima 9700 került a gépembe (BBA típus) és soha egyetlen driver bajom nem volt vele, pedig vagy 3 évig azt használtam.
Ez volt a másik kedvenc VGA-m az 5850 utána.RX480 GTX1060 viszonylatában ne zavarjon az RX shader modell 6 támogatása, ami elég komoly szempont lehet a közeljövőben. (Rémlik valami a DX9C shader modell támogatásáról az akkori X-es Radeonok és a GF-ok között?)
GCN2-vel mégis mi a baj? 290X-em van, a játékok gyönyörűen szaladnak rajta, 4GB a 4GB memória, Async compute DX12 támogatás príma, Freesync támogatás és 4K60hz DP-on van, mi kéne még? Ma is ugyanúgy szaladnak rajta a játékaim, mint megjelenésekor.
Igen, tény, a referencia RX480 kicsit többet kér a kelleténél a PCIE foglalatból, de ennek is borzalmas egyszerű a megoldása, nem refet veszel és meg van oldva.
(#24697) ->Raizen<- : Érdekes, nem találkoztam elfüstölt alaplapi foglalatos referencia RX480-al, a topikjában sem panaszkodott rá senki, pedig páran rendesen meg is cibálták.
Persze, ezzel nem elbagatelizálni akarom a dolgot, de korántsem akkora gondról van szó, mint egyesek beállítják, pláne, hogy amiről szó volt (csak berakod és használod) úgy gyakorlatilag belefér a PCIE szabványba a driveres korrekció óta. [link]Ehhez képest elpukkant GTX1070-ről videók is futnak neten, ahogy épp kileheli a lelkét: [link].
Ja, és a 1070-eket érintő Micron memóriás gondokról nem is beszélve, aminek javításához BIOS-t kellett frissíteni a kártyákon a stabil működéshez.
NV fronton sem kell messzire menni, ha jól emlékszem pl. a GTX960-ból is volt ilyen, ami hasonlóan feszegette a slotot.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Melyik tápegységet vegyem?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Almás kagylót főznek Cupertinóban
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- További aktív témák...
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- XFX RX 6600 XT Speedster SWFT 210 - Radeon RX6600 XT 8GB GDDR6 videokártya
- AMD Radeon RX 480 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Samsung C27F396FHR 27 VA FHD 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S21 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 850 G7 (15.6") i5-10310U - Garancia, Akció!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Ezzel ráhibáztál, mert nekem megjelenés után nem sokkal egy sima 9700 került a gépembe (BBA típus) és soha egyetlen driver bajom nem volt vele, pedig vagy 3 évig azt használtam.
Ez volt a másik kedvenc VGA-m az 5850 utána.