- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
füles_
őstag
válasz
->Raizen<-
üzenetére
Ez igaz,de egyszer a jövő is jelen lesz
És vagyunk egy páran olyanok akik inkább választják 120W helyett a 150W-ot,cserébe a jelenben is teljesen helyén van a kártyánk,a jövőben meg csak jobb lesz a konkurenciánál.(#24696) Egon
Ha VRAM-ról van szó mindig az megy hogy minek a több,úgy sem használja ki.
1.Vannak és lesznek is olyan optimalizálatlan játékok ahol úgy is kihasználja,és nagyobb felbontásnál is jól jön
2.Szintén vannak és lesznek is olyan játékok ahol 6GB VRAM-al mondjuk nem tudod a textúrákat Ultrára állítani,mert nem fogja engedni.(RotTR-ben nem tudtam maximálisra állítani a textúrákat mert a 3GB VRAM limitált,de érdekesképpen ezt egy GTX 750Ti 4GB-tal megcsinálhattam volna,mert hiába sokkal gyengébb a GPU,ha több VRAM-al gazdálkodik)
Ha több VRAM van a kártyán az soha sem baj,nem fog lassítani a kártyán vagy valami,de valamikor gyorsíthat vagy feljebb állíthatsz egy beállítást.kérdezd meg a GCN1-2 tulajokat
Minek?Én a saját tapasztalataim alapján beszélek a TahitiXT-s (2011 vége) féltéglámról.
RotTB (2016 eleje)-minden maxon,kivéve a textúrákat és pár NV-s beállítás kikapcsolva
Witcher 3 (2015 vége)-minden maxon,kivéve HairWorks
Dying Light The Following (2016 eleje)-minden maxon
.
.
.
Sorolhatnám.
A mai vagy a közelmúlt játékait is maximális beállításokon maximális élménnyel tudom játsznai.Most te kérdezz meg egy 680/770 tulajt ugyanerről. (szerintem mérgében elküldene melegebb égtájakra
)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Android játékok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Óra topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Innosick, Samsung Laptop memória DDR5 5600Mhz // ÚJ // Számla // Garancia //
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Rampage SHIVA Adata 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
És vagyunk egy páran olyanok akik inkább választják 120W helyett a 150W-ot,cserébe a jelenben is teljesen helyén van a kártyánk,a jövőben meg csak jobb lesz a konkurenciánál.
)