- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ilyen specifikációkkal érkezhet a 2025-ös ThinkPhone
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz Venyera7 #23601 üzenetére
Lehet érdemes lenne már végre fenntartásokkal kezelni az itt megjelenő híreket, utana olvasni más helyeken is, és nem érne csalódás és/vagy nem esnének emberek a túlzott elvárások csapdájába.
[ Szerkesztve ]
Aminek kerekei, vagy mellei vannak, azzal előbb-utóbb gond lesz.
-
törölt tag
válasz #Morcosmedve #23611 üzenetére
Most próbáltam, simán letiltottaSzerk.: aha, "letiltja", de a hszeket nem tünteti el...
[ Szerkesztve ]
-
->Raizen<-
veterán
válasz cyberkind #23614 üzenetére
Jaa Annyira királyok ezek a konzolok hogy ki is ragadok a GS egyik cikkjéből egy HSZ-t.
"Előrendelve. Sajnos két hete a megjelenés napjára előrendelt közel 3 éves Playstation 4
Killzone Bundle-ömet utolérte a drága yantai-i ferdeszemű összeszerelő
szakemberek minőségi munkájának gyümölcse (a kiszáradt hangyafasznyi
mennyiségű paszta miatt leolvadt a gpu a nyákról). Javított,
újragolyózott lom a lakásba nem kell, így nem volt mese..." -
cyberkind
félisten
válasz ->Raizen<- #23615 üzenetére
Igaz a konzolokhoz hozzá se kéne nyúlni meg persze az átlagember nem is fog illetve tudna, de kb évente nem árt az újrapasztázás.
-
titán
válasz ->Raizen<- #23615 üzenetére
Mert amúgy a konzolokon kívül minden másik termék tökéletes, sosem szokott meghibásodni.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Milka 78
nagyúr
válasz Venyera7 #23613 üzenetére
Igen meg ezt is,de idézhetem a simán az élmezőnybe vs. mindent megelőz,vagy az Asetto Corsába tarolni fog irásokat is.Mondjuk a fentiekből a csalódás és a drága összejött.
Amikor kijött az FX-ollyan szinten le voltam oltva,hogy 2500k-t vettem,hogy csak pislogtam (1-2 éven belül dobhatom ki és hasonlók).
Félre ne értsd,itt mindenki örülne egy erős amd-nek,de ha a mesékből és igéretekből spagót tudnék fonni akkor körbe tudnám lasszózni a Mount Everestet.[ Szerkesztve ]
-
Puma K
nagyúr
válasz keIdor #23621 üzenetére
Én meg anno HD 4850-ből szerettem volna CF-et építeni
Aztán inkább váltottam a nagy (470 vs 260mm2, 1.4milliárd vs 956millió tranzisztor), "buta" (DX10 vs DX10.1) és ~sokat fogyasztó (219 vs 114W) GTX 275-re.
[ Szerkesztve ]
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz #85552128 #23598 üzenetére
Teljesen felesleges a DX11 és a DX12 összehasonlítása az AGS 4.0 esetében ugyanazt a fordítót használná mindkét API, vagyis ugyanannyit gyorsít rajtuk a shader intrinsics használata. A Doom esetében ez azért volt más, mert a Vulkan fordítója támogatja, míg az OpenGL-hez írt fordító nem. Tehát ha ez beépül, akkor az Xbox One shaderek alapján úgy 10-15% gyorsulást kaphat mindkét mód. De ehhez kellenek még az új függvények, mint az ordered count. Ennek a támogatása nincs benne a driverben.
[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz huskydog17 #23600 üzenetére
Akkor megnézheted, hogy abban a tesztben egy 3rd party program mennyire félreméri a frametime-ot, és a Guru3D fcat mérésében azoknak az állandónagy eltéréseknek nyoma sincs. Persze ehhez kellett, hogy a driver ne csak a DWM-et támogassa, hanem a Directflipet is, így jó lett az fcat, de iszonyatosan látszik, hogy a presentek monitorozása mekkora ordas nagy marhaságot mutat az fcat-hoz képest. Szóval lehet iróniázni, de a valóság az, hogy nekem volt igazam, csak ahogy mindig ciki lenne beismerni.
De a legjobb az lett volna, ha be se számolok róla, hogy a DX12 és a Vulkan API alatt a CPU fps nem sokat ér a késleltésre optimalizált leképezőkkel, és akkor mindenki tudatlanul nyakalná a hibás méréseket. Én hülye azt hittem, hogy segítek eligazodni az új jelenségeken, de csak kiszakítottalak titeket abból az állapotból, amit boldog tudatlanságnak hívnak.[ Szerkesztve ]
Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.
-
titán
No, Abu megsértődött. Már nagyon kíváncsi voltam, hogy meddig tart a birkatürelem a folyamatos szapulás nyomán. Kiderült, bizonyosságot szereztünk, hogy Abu is egy ember, nem csak egy automata, AMD fejlesztésű AI szoftver a riosba integrálva
[ Szerkesztve ]
-
-
keIdor
titán
válasz lezso6 #23628 üzenetére
Félreérted akkor, nem az R600 a lényeg, hanem maga a sok ígérgetés onnan indult, abból a korszakból.
Emlékszel a DX10 vs DX10.1-re? Megérte a DX10.1-es AMD-t venni a DX10-es GTX-200 széria helyett?
Származott belőle bármi előnyöd? Nem. Tény, hogy jobb volt a 10.1, de nem terjedt el és semmi hátrányod vagy előnyöd nem származott belőle.Pedig lehetett olvasni itt, hogy a DX10.1 mennyire jó (az is volt) és milyen hamar terjedésnek indul majd, és hátrányod lesz a hiánya miatt nV GT200-as kártyákon. (na ez az, ami viszont nem jött be)
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
huskydog17
addikt
Ejha, egyszer akarok egy finomat poénkodni, azt meg véresen mellre szívod. Erről nem tehetek.
"Én hülye azt hittem, hogy segítek eligazodni az új jelenségeken, de csak kiszakítottalak titeket abból az állapotból, amit boldog tudatlanságnak hívnak."
Boldogok a tudatlanok, mert ők mindig tanulhatnak valamit a Messiástól! (Mielőtt ezt is mellre szívod közlöm, hogy ezt is poénnak szántam)
Gameplay csatornám: https://www.youtube.com/channel/UCG_2-vD7BIJf56R14CU4iuQ
-
válasz keIdor #23630 üzenetére
De az R600 nem is tudott DX 10.1-et. És amúgy származott valami hátrányod abból, hogy 4xxx AMD-t választottál? Ha nagyjából egyforma két kártya, akkor a proféciát azt választom, hisz a másik nem ígér semmit. Mondjuk a 4870 még olcsóbb és gyorsabb is volt, mint a 260 anno.
Pl ha a 480 és az 1060 között kéne választanom (és gyártófüggetlenek a játékok, amivel játsztom), akkor az előbbit fogom, mert ott van prófécia. Hátha bejön, vesztenivaló meg nincs. Persze ha fontosabb a melegedés / fogyasztás, akkor gondolkodás nélkül NV választok.
Szerintem egyáltalán nincs gond a próféciákkal. Csak helyén kell kezelni, mert az alapján Pl 480-at / Furyt venni, hogy majd odaver az 1070 / 1080-nak, mert DX12 / AGS 4 / anyámkínja, na ez tényleg hülyeség.
Make Asia Great Again!
-
keIdor
titán
válasz lezso6 #23634 üzenetére
" Csak helyén kell kezelni, mert az alapján Pl 480-at / Furyt venni, hogy majd odaver az 1070 / 1080-nak, mert DX12 / AGS 4 / anyámkínja, na ez tényleg hülyeség."
De látod, hogy ez megy, oké, hogy csak 1-2 ember csinálja, de már hónapok óta ez megy ebben a topikban.
Én annyiban látom máshogy, hogy szerintem azt kell venni, amelyik szimpatikusabb. (480 vs 1060)
Azt is lehet látni, hogy teljesen játékfüggő az, hogy a régebbi generáció milyen gyorsan avul el.
A BF1 pl. imádja a Keplert és a Maxwell-t, van olyan játék amelyik már nem, ugyanez igaz a GCN 1-2-3-ra is.
Ezért nem adok én annyira a próféciákra. Teljesen lutri.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Venyera7
senior tag
Szerintem egyáltalán nincs gond a próféciákkal. Csak helyén kell kezelni, mert az alapján Pl 480-at / Furyt venni, hogy majd odaver az 1070 / 1080-nak, mert DX12 / AGS 4 / anyámkínja, na ez tényleg hülyeség.
1-2 jàtèkban ez helyzet, nem èrtem mièrt fáj ez pàr embernek, ez van ès kèsz. Persze a játèkok 98%-ban nem ez a helyzet.
[ Szerkesztve ]
-
Sblat77
csendes tag
Így pár száz HSZ után csak én érzem úgy, hogy a fele társaság most csak azért szapulja Abu-t, mert nem áll be a sorba bégetni "az AMD azért rossz, mert..." szöveggel?
Anno a HD 4000 szériával az ATI /(AMD) akkor letett valamit, az hogy utána VOLTAK mellélövések ezt szerintem senki nem vitatja. De mindenkinek lételeme elmondani hogy az AMD driverek...Fel se tudja rakni....Nem ment fel sikeresen....Hibaüzenetet kap...
Anno mikor volt egy hd 4890 OC-m 1 darab problémám nem volt a driverekkel, le is tudtam őket szedni és fel is tudtam őket rakni.../Megjegyzem ez a zöld oldalra is vonatkozik, még mielőtt vörös élharcos lennék a post miatt /
A fogasztás téma meg kicsit unalmas, most őszintén arra a cirka 4 óra napi szinten valakit hazavág?
Bármely oldalról volt VGA a gépben tojtam a fogyasztásra. Teljesítmény fogyasztással jár.Illetve még az is érdekelne amikor egy-két ember olvas 1 cikket akkor mire gondol? Elolvassa-érdekli és tetszik/ nem tetszik neki a téma, vagy megnézi a kis dobozt magához közel, látja hogy neki nem ez a "politikája" és jön és ír-ír-ír.
-
->Raizen<-
veterán
válasz Sblat77 #23638 üzenetére
Sokféle emberek lakják a világot. Én pl egy vagyok a sok közül aki olyan, ha egyszer csalódik egy márkában többet nem szivesen venne. r9 290 szivárványos kockákból építette fel párszor az asztalt például. Aztán ott a samsung note 7 fiaskó, ugyan nem volt még samsung telefon, de ennyi elég is volt hogy ne vegyek abból a márkából telefont. Ez van.
-
titán
válasz ->Raizen<- #23642 üzenetére
Oké, kilőtted az amd-t. Lesz egy nvdia bug (van most is egy csomó), akkor következő kártyád Matrox lesz? Jöhetek röhögni?
-
-
Kolbi_30
őstag
itt a fejekben van hihetetlen nagy probléma..AMD a középkategóriában adott ki kártyát és az alsóban..Minden birka azon pörög hogy nincs pariban a 1070-1080 felső/felső középpel....Basszus..a 480 80k a 1070-1080 megy 120-160k...1060 az ellenfele amivel pariban van...fixen megvan a 60 fps mindkettővel +- 4/5 fps..ezt kell nézni.. fogyasztás/hő..esetenként a 1060 melegebb hiába alacsonyabb a mágikus tdpje..csak szolok..kár ezeken pörögni. Nőjetek fel végre jobb lesz..vagy huzzatok mas oldalt olvasni meg kreténkedi más fórumra..mindenkinek jobb lesz.
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
imi123
őstag
-
Kolbi_30
őstag
válasz ->Raizen<- #23644 üzenetére
Ha FX alatt procit érted ahhoz kéll egy értelmes alaplap és nem droppol tuningal sem.(20-25k 6+2 vagy 8+2)
You want some birth control, you can smoke a cigarette.
-
titán
válasz ->Raizen<- #23644 üzenetére
Amikor matroxot raksz be? Szerintem nem leszek egyedül, egymásnak fogjuk adni a kilincset. Nem azon röhögök, hogy nvidiát raksz be, hanem azon, amikor azt is listázod. Pédául, ha ramhibás 1070-ed lenne, a 970-ről nem is beszélve.
Volt fdiv bugos pentiumom. Akkor nekem már csak a Via cpu marad?
Volt már jopár ótvar nvidiám (az első a sorban egy tnt2, ramhiba miatt használhatatlan volt), de a g400-am is egy merő szívás volt, tehát matrox is kilőve. Intel gput még nem használtam. Most ennek kell következnie?
-
->Raizen<-
veterán
válasz Kolbi_30 #23647 üzenetére
Értelmes 6+2-es m5a97 evo r2.0 lapot adtam az fx alá, de ne menjünk ebbe bele mert ez nem az a topic. Sokszor nem adott képet bekapcs után a cucc...
Kapott elég esélyt a márka, aztán giga 970a ud3p lapban volt egy 6300-as fx r9 280-al de a csodálatos konzol portoknak hála durván alacsony min fps-ek voltak jó pár játékban mennie kellett végleg. Ma csak a nyers erő tud nálam talpon maradni. Ugye mondanom sem kell hogy egy 6600k 4,5 ghz-en másik dimenzió...[ Szerkesztve ]
-
Peat;)
veterán
"Pl ha a 480 és az 1060 között kéne választanom (és gyártófüggetlenek a játékok, amivel játsztom), akkor az előbbit fogom, mert ott van prófécia. Hátha bejön, vesztenivaló meg nincs."
Ó én is így indultam neki, lezso6.
Abu írt is minden szép és jót, csepegtette a reményt. Amikor jött a bejelentés hogy 150 watt én akkor már írtam hogy kicsit kevesebbre számítottam. Semmi gond, jött is Abu reakciója hogy ne úgy nézzem azt, én aztán nagyon meg fogok lepődni, nem beszélhet róla mert hát titoktartás, de hogy lesz meglepetés.
Teljesítményben ugyanez megismétlődött a 970 ellenében, ment a hangulatkeltés hogy közel nem egy súlycsoport a két kártya.Túltettem rajta, jött a gyakorlat, szembesültem az igazsággal. Meglepődtem az biztos, abban igaza volt.
Oké, ez van nézzük a kártyákat, követtem a topikot. A topik miről szólt? Ez meg az úgy melegszik mint az állat, ez meg az hangos, az dobálja az órajelet, lassan úgy kellett keresni a normális modellt mint tűt a szénakazalban. Ja meg van pár csúnya driver bug de ki fogják javítani.
"Persze ha fontosabb a melegedés / fogyasztás, akkor gondolkodás nélkül NV választok." Szóval nem, nem csak erről van szó. Ez egy sarkítás volt részedről.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mesterséges intelligencia topik
- Path of Exile (ARPG)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom mobilszolgáltatások
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Palit RTX 2060 Super 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- 10x R5 430 2GB DDR5 egybe (zörgő ventis)
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest