- iPhone topik
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
huskydog17
üzenetére
Akkor megnézheted, hogy abban a tesztben egy 3rd party program mennyire félreméri a frametime-ot, és a Guru3D fcat mérésében azoknak az állandónagy eltéréseknek nyoma sincs. Persze ehhez kellett, hogy a driver ne csak a DWM-et támogassa, hanem a Directflipet is, így jó lett az fcat, de iszonyatosan látszik, hogy a presentek monitorozása mekkora ordas nagy marhaságot mutat az fcat-hoz képest. Szóval lehet iróniázni, de a valóság az, hogy nekem volt igazam, csak ahogy mindig ciki lenne beismerni.
De a legjobb az lett volna, ha be se számolok róla, hogy a DX12 és a Vulkan API alatt a CPU fps nem sokat ér a késleltésre optimalizált leképezőkkel, és akkor mindenki tudatlanul nyakalná a hibás méréseket. Én hülye azt hittem, hogy segítek eligazodni az új jelenségeken, de csak kiszakítottalak titeket abból az állapotból, amit boldog tudatlanságnak hívnak.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- Minőségi dobozos Asus TUF RTX 3070 VGA kártya garanciával!!! AkciÓÓÓ
- MSI GTX 1080 Ti GAMING X 11GB Garanciával!
- Gigabyte RX 6600 EAGLE 8GB Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS DUAL MINI RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 17 256GB Fekete
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
- AKCIÓ! ÚJ ASUS TUF GAMING Geforce RTX 5080 OC Edition 16GB VRAM Ray Tracing DLSS4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest