- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Csíptetős fülesek csatája – Sony LinkBuds Clip vs. Huawei FreeClip 2
- Mérföldkő a szilárdtest-akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
- Újabb óriásakku a Honortól: a X80 lehet a következő 10 000 mAh-s modell
- iPhone 18 Pro Max: kis kapacitásbővítés hoz nagy előrelépést üzemidőben
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
imi123
üzenetére
Nem tudom, en semmi ilyet nem tapasztaltam egy 7850 CF / 970 / 290X (CF) kornel. Amig megvolt az fps (es nem fogyott el a memoria / nem dobalta le szignifikansan az orajeleit a kartya) mindegyik siman futott.
a 970 es a 290X valtas kb ugy nezett ki, hogy vakon par jatekban nem tudtam volna megmondani, hogy melyik van epp a gepben 1080pben.
kieg: az viszont teny, hogy az "orajelleodbalos" 290X merhetoen rosszabbul teljesit, mint egy rendesen hutott. namost nekem viszonylag hamar viz kerult a kartyakra.
(#23456) Keldor papa: multiGPU frametimeoknal megfordult a helyzet valamennyire, 980hoz kepest mar a 290X adott altalaban jobb frametimeokat. viszont amikor utoljara komolyabban osszehasonlito teszteket neztem annak mar masfel eve, azota megint lehet valtozott a helyzet.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bittorrent topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Windows 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H510 fehér Seasonic 750W
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs