Hirdetés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
addikt
válasz
keIdor
üzenetére
Ebben egyet értünk, elkelne egy harmadik játékos.

A Stellaris egyébként a világon semmiben nem hozható párhuzamra az általam említett vagy körülírt játékokkal, ezért írtam hogy konkrét tapasztalat kéne ahhoz hogy mindenki értse miről szólt a StarSwarm és az AotS.
Említetted a grafikát AotS esetében.., most függetlenül attól hogy large scale RTS-ekben mennyire lényegtelen, nem tudok elmenni amellett hogy ez a Stellaris rondább mint az EVE Online volt 5-6éve, pedig az nem egy magas léc..

Mint SotS 1-2 fan [link] abban sem vagyok biztos hogy a második rész grafikáját hozza, pedig szerintem az már egy telefonon is egészen jól elfutna..Érdekes egyébként hogy sokan a vadkapitalizmussal szoktak "érvelni" (hát ugye ki minek nevezi..
) amellett, hogy bizonyos cégek rendszeresen arconsz@rhatják a saját visszatérő vásárlóikat. Most függetlenül ezen hűséges törzsvásárlók vélt vagy valós képességeitől (ugye nemrég ezt a síkot is érintette a topic..
), engem azért eléggé mellbevág mennyi agyrém igazolható ezzel a gondolatmenettel, aka egyszereplős piac/dominancia stb.., ugyanakkor ha olyan "eszközök" vélt vagy valós esete forog fenn, mint például "apróbb szívességeket kérni" (remélem így már emészhetőbb az utalás..
) egy-másik tesztoldaltól, akár ideiglenesen akár egy alku vagy üzlet részeként, szóval pusztán ennek felmerülése is milyen ellenállásba/elutasításba ütközik. 
Vajon aki a kettőt együtt műveli rendelkezik bárminemű minimális fogalommal arról hogyan is működik a vadkapitalizmus a gyakorlatban, mondjuk egy végzős általános iskolás szintjén?

Na mindegy, késő van. Mindentől függetlenül szerintem elég jól szerepel eddig a 1070-es.., is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- utolsó - Dell Alienware 18 Area-51 AA18250 18" - Intel Core Ultra 9 275HX, 64GB, 2TB SSD, RTX 5090
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 512GB Garancia!
- Dell XPS 13 9310 i7-1185G7 16GB 512GB 13" FHD+ 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- LG 77C3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

) amellett, hogy bizonyos cégek rendszeresen arconsz@rhatják a saját visszatérő vásárlóikat. Most függetlenül ezen hűséges törzsvásárlók vélt vagy valós képességeitől (ugye nemrég ezt a síkot is érintette a topic..
), engem azért eléggé mellbevág mennyi agyrém igazolható ezzel a gondolatmenettel, aka egyszereplős piac/dominancia stb.., ugyanakkor ha olyan "eszközök" vélt vagy valós esete forog fenn, mint például "apróbb szívességeket kérni" (remélem így már emészhetőbb az utalás..
) egy-másik tesztoldaltól, akár ideiglenesen akár egy alku vagy üzlet részeként, szóval pusztán ennek felmerülése is milyen ellenállásba/elutasításba ütközik.