Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android szakmai topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
-Solt-
üzenetére
Hát nem tudom. Nekem nem ellenfele a 970/980 sem a régi 290-eknek, sem a mostani 390-eknek, soha nem is volt.
Az oké, hogy DX11-ben leveri, és eddig az volt a versenyszám, de én ha VGA-t veszek, akkor azt 2-3 évre. Persze, van, hogy 1 hónap után nem bírok magammal és fejlesztek, de az mindig elég ráfizetéses... 
Én ezt találom a 390 melletti leginkább komoly érvnek, hogy az architektúrája annak a csipnek áll a stabilabb alapokon, valamint az passzol sokkal jobban a DX12-hez.

Ehhez képest a Maxwell az egyszerű dizájnból és magas órajelekből él, amivel nagyot szakított a DX11 alatt. Ahogy TTomax szereti mondani, a fogyasztás a kulcs. Igen, ez vitte sikerre ezt a szériát.Én ezt a hülye szokásom nagyon hamar levetkőzném.
VGA VGA. Semmi köze a laphoz. PCI-hoz van köze, azt meg a processzor intézi úgyis, ami vélhetőleg Intel.
Giga és MSI 390-et én sem vennék.
Viszont a Sapphire szerintem bitang jó lett. Amúgy a PowerColor PCS+ sem tűnik rossznak, bár a PowerColornál előfordulhatnak gondok a ventilátorokkal. Asus sem tűnik rossznak amúgy, de arról nem találtam jó teszteket.Az amúgy tényleg érdekes, hogy a Giga pl. milyen állat jó hűtést tudott tenni a 980 G1-re, ehhez képest a sokkal torkosabb 390X-ekre meg csak az került, ami.... Én arra tudok gondolni, hogy annyival olcsóbb gyártani a 980-akat, annyival nagyobb rajta a gyártók haszna, hogy így tehetnek rá sokkal drágább/erősebb hűtést, míg a 390X-eknél azért jobban meg van húzva a nadrágszíj.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
Megbízhatatlan oldalakat ahol nem mérnek (pl gamegpu) ne linkeljetek.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B360 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
- Dell 3490 Intel i5-8250 laptop (hibás)
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4155,100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az oké, hogy DX11-ben leveri, és eddig az volt a versenyszám, de én ha VGA-t veszek, akkor azt 2-3 évre. Persze, van, hogy 1 hónap után nem bírok magammal és fejlesztek, de az mindig elég ráfizetéses...