Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone Air - almacsutka
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
sZapu
csendes tag
válasz
galaktikus
üzenetére
Felesleges vele kardozni, saját igazát kell erőltetni, hisz ma ez a "menő" ! Aki kicsit is jobban konyít valamihez, azt csak betámadni szokták. Én például ezért is vagyok inkább olvasó, sem mint vitatkozzak ilyen felnőtt (remélem az, mert ha nem akkor ott van gond rendesen) emberekkel, mert érdemi vita lehetetlen, minden téren velük.Néha kedvem lenne sírva röhögni rajtuk, de aztán rájövök hogy felesleges, mert azzal is örömet szereznék nekik
-
sZapu
csendes tag
Huuuh.....hogy bírjátok még? Mondjuk én csak lelkes olvasó vagyok, de ez már nekem fáj amit művel....
Aktív témák
- Bomba ár! Toshiba Dynabook A40-G - Intel 5205U I 4GB I 128SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi