- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Apokalipszis #1871 üzenetére
Nekem konkretan mar kihullott a maradek hajam. Van par AMD fanboy, akikkel mar osszeakadt a bajszunk, de ez mar nekem is sok, mint Intel user, de nem fanboy.
-
xmercedesx
csendes tag
válasz
Apokalipszis #1734 üzenetére
Szerintem ezt egyértelműen kijelenti nem lehet,hogy jobb.A régi kazán melegedési probléma mindig fent áll a 3900x és a 3950x iszonyatosan sok hőt termel. Oké aláírom az intel 10900k is meleg ,de azért ne felejtsük el azt hogy ez 14nm készült.. És sok sok játékban egy hajszállal az Intel még mindig jobb mint a zen 2 persze az amd is jobb pár játék alatt ami rendesen megtudja hajtani a magokat itt nyilván jobban dominál viszont összességében ez a lista a játékok 5-10% ban igaz.
Fogyasztásban a 14 és a 7nm elérték a fele fogyasztást hát ez alapból az új technológiának köszönhető.
Összefoglalva az intel amíg a háttérben bármit csinálhat amíg az amd gőz erővel rengeteg pénz áldozva utolérte és kb most elég egy szinten mozognak ,mert jöttek ki az inteltől is új 14+ procik és viszonlag még ezzel is tartják a lépést. A háttérben folyó fejlesztésekről igazából semmit nem tudunk ,azon kívül amit kiszivárogtatnak vagy a médiában elhintenek. Az igazi durranás szerintem az lesz hogy 7nm ren veri majd az 5nm zen 4 et -
lovas001
aktív tag
válasz
Pontosan. Szerintem a legjobb esetben nagyon hasonló teljesítményt fognak kínálni és akkor max az árazás fog dönteni, aminek mi , a vásárlók leszünk a nyertesei.
-
zsintai1987
tag
válasz
Én nem csodálkozom! Sokan azért verik össze a másikat mert nem annak a csapatnak szurkol...
-
koko52
nagyúr
válasz
Apokalipszis #1723 üzenetére
ilyet még nem is láttam.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
Apokalipszis #1709 üzenetére
80%, az apróbetűs részben meg majd a dian hogy a prescotthoz képest amin bekapcsolták az összes biztonsági patchet.
Várom hogy kinyiljon az a fiók....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Apokalipszis #1657 üzenetére
Gyiku?!
, de õ inkább VGA-ban utazik , meg az NV tulajokkal szeret trollkodni
-
törölt tag
válasz
Apokalipszis #1651 üzenetére
Pontosan ahogy írod :) ilyen lappal ennyi a realis
-
MPowerPH
félisten
válasz
Apokalipszis #1651 üzenetére
Szimplan nem tudod beallitani a lapodat, haa nem erted?
Vagy csak sz@r, mert csak.
mod: mindket oldalon vannak elvakult markafanok... Mar a fanboysag onmagaban feler egy boszmeseggel, arrol nem is beszelve, hogy az ilyenek sajat magukkal tolnak ki.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Futás, futópályák
- Linux kezdőknek
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- ASUS TUF Gaming A17 FA707NV - 17.3"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1,5TB - RTX 4060 - Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged