- Prohardver app (nem hivatalos)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen GPS-t vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Mobil flották
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
ProNoob
tag
Én nemrég vettem egy 8700K processzort, Corsair H110i-vel hűtöm és Thermal Grizzly Conductant-ot kentem rá. Nekem most stabil 5Ghz-en megy. Stressz teszt közben maximum 80 fokra megy fel. Delidelve nincs. Játék közben gyakorlatilag, 50-60 fok között van, pedig 1080ti-vel használom 4K felbontásban.
Az a kérdés, hogy mire használod. Én játékokra használom. Tapasztalatból és tesztek alapján is úgy látom, hogy semmit nem számít a Hyper-Threading vagyis a 12 szál, nem lesz több FPS-em tőle. A hőmérséklettel kapcsolatban: semmilyen játék nem pörgeti annyira, hogy felmelegedjen, ezért nem delideltem én sem.
A Spectre-t én sem tudom, hogy mennyire hátrányos.
Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- 3D nyomtatás
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Synology NAS
- Futás, futópályák
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest