- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
-
MPowerPH
félisten
válasz
DudeHUN #1620 üzenetére
Az, csak nem ertem, hogyan. Nem fer bele abba a definicioba, amit anno az Intel megfogalmazott a HEDT -el kapcsolatban. A TR4 teljesen elkulonul egy asztalitol, mar ranezesre is latja az ember, a foglalat es a CPU merete arulkodo. Meg az ECC memoria support sem veletlenul van ott. Persze az is asztali, csak workstation.
Az AMD mashogy ertelmezi a HEDT fogalmat, ennyi. Naluk egy palettan van az, ami az Intelnel kulon van valasztva. Desktop es high-end desktop, eleg csak a magszamokra ranezni. Es nem vagyok benne biztos, hogy a jovoben az Intel nem igy tesz. Ebben a formaban mar nem lesz HEDT, az biztos. Tul koltseges, es az ar/teljesitmeny -ben magasan verve vannak az AMD altal.
-
törölt tag
válasz
DudeHUN #1494 üzenetére
szerintem a 10900 at a 3950x el érdemes összemérni erőben és árban a vörös már drágább..
(én még mindig azt mondom az egy magos teljesítményt kell számításba venni hiszen ez a mérvadó kvóta (korlátozások nélkül szóval nem az hogy belőjük 3 ghz re azt megnéztük melyik mennyit tud, és ha alapjáraton nézzük a 3900x kb a 9700k val tud kb egy magon ugyan akkora teljesítményt hozni.(A magokat azért nem nézem mert ha itt egy példa pl 1 mag tud 500 at 6x500 az 3000 de ha a másik tud 505 őt 16 maggal 8080 És tulajdonképpen a magok miatt jelentkezik csak a nagy különbség nem pedig a valós tudás alapján hiszen az az 5 pontszám nem akkora nagy különbség.Amúgy itt van egy kép az én 8700km ról singlében mit tud
[kép]
Aktív témák
Hirdetés
- Hobby elektronika
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- BestBuy topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple MacBook
- Fotók, videók mobillal
- Hobby rádiós topik
- FOTÓS beárazás
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest