- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
synthattik #536 üzenetére
Most akkor kikapcsolva teszteljunk? Megcsinalom en is este.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #530 üzenetére
Gratula, jo kis vagodeszka. Igazi szerver cucc.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #528 üzenetére
Milyen alaplapod lesz?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #525 üzenetére
Az elso lepes megvolt....johet a masodik
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #523 üzenetére
Jo az alairasod
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #505 üzenetére
Szerintem ha oda figyelt volna a gyartokra es nem jottek volna ki hasonlo mizeriak , akkor most 25-35 %-al tobben tolnak FX-en. Es a hirnev sem csorbul volna annyira meg.
Megyek inkabb aludni....jo ejt!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #503 üzenetére
Latod, itt veszitett az AMD rengeteg felhasznalot. Trahanyul hagyta hogy az alaplap gyartok csianljanak amit akarnak. Ha egy fapados, olcso, gyenge H81-es lapba beleraksz egy i7-4790 processzort, alapon hozza nem nyulsz semmihez...siman hasznalhato, gond nelkul.
Mi van ha a ficko nem ert hozza, osszeszereli ...de a babralas BIOS-ban nem erdekli...ez itt a baj, de nagyon.
-
MiklosSaS
nagyúr
Trollkodas nelkul, ez a tablazat igaz? A Phenom is jobban megyen FC4-ben mint az FX? Az i3-rol nem is beszelve...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg #483 üzenetére
VIA-s vagy?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
pzolika9512 #468 üzenetére
Vitathatatlan....minoseget es gyorsasagot meg kell fizetni. Sajnos az AMD a Zen-ig hatranyba van gyorsasagban...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #465 üzenetére
Jobb a gyari venti? Tesztelted?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #448 üzenetére
Mit szerelsz megint?
-
MiklosSaS
nagyúr
Este leszedem, oszt tesztelem majd.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #428 üzenetére
A jatek elmeny milyen?
-
MiklosSaS
nagyúr
Paldaul Norbert kolleganak ugyanaz volt a VGA-ja, es kb FX-8320-al (4 GHz) 40 FPS-rol i5-2500K(4.6 GHz) 70-75 FPS-re novekedett Crysis 3-ban. Szoval en tudom, azert is nem irtam semmit a dologra....szent a beke.
Es a kartyaja minket esetben 99 %-on tekert.Igaz a kolleganal volt valami lap mizeria is, de en nem hiszem hogy annyira ledadogna a processzorja hogy fele annyi FPS-je legyen. Mondjuk egy jo alaplapban lett volna 50...de a 70-75-ig meg nagyon hosszu az ut...az + 50 % korul van.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #424 üzenetére
A kihajcsa vitaba nem megyek bele veled, ha beke akkor maradjon is beke.
De a jatekot orom volt nezni!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #410 üzenetére
Na ez az...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #405 üzenetére
Ugy legyen!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #403 üzenetére
Az is lehetseges dolog. Szerintem az intel penzeli a szolgaltatodat...
Na jo, befejeztem a trollkodast.
Kivancsi vagyok majd milyen lesz a Zen, az alaplapokra hozza meg minden. Remelem utosre fog nekiek sikerulni...szivesen kiprobalnek egy uj AMD processzort.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #400 üzenetére
Az FX a ludas...nem hajtja ki a netedet...
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #397 üzenetére
Kivancsi vagyok a jatek elmenyre. Pozitiv es negativ dolgokat is olvastam rola.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #380 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #378 üzenetére
Durva az a processzor, munkara kivalo. Jatekra majd kivancsi vagyok milyen lesz az FX utan....ha nem valik be akkor johet egy jo kis 6700K
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #374 üzenetére
Lehet ott jatszani is, de a 8 mag + HT miatt (meg a 20 mega cache) alacsony az orajele hogy ferjen be a 130 W TDP keretbe. Tehat egy sima 4770 tuning nelkul jobb jatekra.
Ha feltolod 4.5+ GHz fole, akkor tud az hasitani rendesen.Maskulonben azok a processzorok a Xeon testverei, ergo munkara valoak.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #362 üzenetére
Bakker, johet a vilagvege...van egy dolog amiben egyetertunk..
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #360 üzenetére
Lehet az egesz program egy BUG-halmaz.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #358 üzenetére
drop vagy bug
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #356 üzenetére
Nem rossz!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #354 üzenetére
Este, most melo
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #351 üzenetére
Es ez meg csak egy eleg primitiv IGP. Kepzeld el mi lehet akkor a broadwell-ben levo IGP-vel?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #346 üzenetére
Oksa!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #310 üzenetére
@Hablatyi titokban i7-el tolja...azert vana csillio pontszam
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #303 üzenetére
Este majd kiprobalom.
@Lovas:
, szerintem is eleg szepen ment.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
norbert1998 #292 üzenetére
kosz a tesztet!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #290 üzenetére
Rendben, nem gond. Nalam is most a win7 fut...de az is marad egyenlore.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #288 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
kopistar86 #275 üzenetére
Aprorol valami Asus-t.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
kulcsarbence #272 üzenetére
Ez meg csak egy teszt...nem erdemes semmi konkretumot levonni belole. Azert az i3 nem hiszem hogy volna olyan eros tobb szalan mint egy FX 8370. Egy szalon igen, padlore kuldheti...de tobb szalon szamomra hihetetlen.
-
MiklosSaS
nagyúr
Skylake teszt! - tuning.
-
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #246 üzenetére
Inkabb nem valaszolok...nem szeretnek a szintedre sulyedni, fiacskam.
Keruld a topicot mert itt is ugy jarsz majd mint a 980Ti/Titan X topicban.
-
MiklosSaS
nagyúr
Meg csinaltam en is azt a segghulye tesztet.
Tehat be lehet bizonyitani hogy az en csoro netezo pentiumom, ami 3.1 GHz-en megyen alul feszelve (0.91 V) 83 %-an erosebb mint a talicska 8150-es egy szalban.
Akkor ki lehet jelenteni hogy egy 4 magos 3 GHz-es ketyego alap i5, alulfeszelve lehet padlira kuldi a legtobb 8 szalas kazan talicskakat!
Logikus, nem? A teszt alapjan....
Mekkora noob lehet valaki hogy elhiszi az ilyen teszteket?!
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg #239 üzenetére
Igen, olvastam par dolgot errol hogy 2016 vegen vagy 2017 elejen lesz 6 magos i7 115x foglalatba.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #237 üzenetére
1. Aham, az elso processzor amit rendesen meghuztam az egy Pentium II volt...tudod mi az egyaltalan? Akkor te meg tetriszteztel...
Na ja, majdnem fele annyi...a legolcsobb referencia 980Ti az 489 font (509 font a legolcsobb JetStream) a Titan X meg 800 font korul van. KB 300 a kulonbozet...az olyan 126.000 HUF.
A tesztek fantasztikusak, ahogyan leirtam. De neked nem mutatom meg mert ugysem ertel hozza...menj inkabb tolts le valami amerikai akcio filmet.
Reszemrol ez a szajkaratet zarom, szeretnem ha elkerulned ezt a topicot, menj vissza az FX-be, ott a TE helyed.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #235 üzenetére
Bedoglott a kazanom ma, lehet befizetek egy talicska 9590-re.
Sem az FX-ed sem a Titan X-ed nem zavar. Hogy miert? Csak siman normalisabb embernek tartom magam hogy egy 9590-ert penzt adjak. Titan X-ert meg kulonosen nem...5%-al gyengebb a 980Ti es 50 %-al olcsobb.
Mondtam mar neked parszor...bittang vagy es noob ehez a temahoz. Kicsit meg tanulnod kell, tesztelges, nezelodj..vegyel a kezedbe es teszteld a gyi7-et is..aztan meglatjuk. Hatha ragad rad is valami.....de a mostani szinteden kerlek ne probalj oktatni olyan valakit aki tobb mint 12 eve teszteli a processzorokat generaciorol generaciora.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Dark KillerX #232 üzenetére
A vantage meg mindig nagyon rendesen leterheli a processzorokat es osszehasonlitaskent az egyik legjobb.
Csak ossze hasonlitaskent kertem a vantage-ot a noob kollegatol.Az hogy a win10 es a dx12 jobban kezelne az FX-eket es a tobbszalu felhasznalast szerintem igaz. Ha nem volna akkor az intel nem keszitene jovore a 6 mag/12 szal mainstream platformba es a a ZEN sem volna 16 szal. Igaz mondjuk az AMD jovo joslatai sohasem jottek be.
Mind1, az dicseretes volna ha vegre lezarulna az 1-2 szalas alkalmazasok. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #230 üzenetére
Te nagyon vagyhatsz egy gyii7-re, csak a buszkeseged nem engedi
. Mi megertunk, nem baj.
Az a teszt annyit er mint a windows elmeny indexe! Meg te sem lehetsz annyira kezdo hogy ezzel gyere ebbe a topicba villogni.
De hogy legyek faCCa fiu is (mert az vagyok), gratula a teszthez...most mehetsz vissza az FX topicba fenyezni azt a "talicskat". Legkozelebb gyere egy Vantage tesztel peldaul.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano #217 üzenetére
Nem tudom mennyire hiteles a teszt, de ezek alapjan a 2500K es a 3570K kozott van.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano #215 üzenetére
Nem, biztos vagyok benne hogy ez DX11
-
MiklosSaS
nagyúr
Egy kis teszt...i5 (4 generacio) + FX-8350
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PR-Telecom
- Futás, futópályák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Motoros topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest