- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia Z2 - esszencia
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<- #913 üzenetére
Stabilabb, gyorsabb, gördülékenyebb és nyavajamentes.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
->Raizen<- #911 üzenetére
Simán megérte!
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg #885 üzenetére
Igy már érthető minden. Most az Intel, holnap az AMD, VIA....
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Mahrenburg #883 üzenetére
Igen, az rohadtul....különösen hogy a nagyágyúk is pasztázva lesznek.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
hszilard666 #849 üzenetére
Nem. A régi még életben van egyelõre....
-
MiklosSaS
nagyúr
Le lehet torolni a port a topicrol
...Lassan indul a Zen-dules...
Nagyon kivancsi leszek hogy a jopofa marketing es az igergetesek melett milyen portekat tesz le az asztalra az AMD. Tulajdonkeppen mint CPU gyarto ez az utolso dobasa....
-
MiklosSaS
nagyúr
Varjatok a ZEN-t
?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Harley quinn #826 üzenetére
BaXhatjuk ha a játékok 80%-a alig kezel 3-4 szálat...meg haba 3 GHz-es Celeron is padlóra küldi 1 szálban.
Villantson valamit a Zen-el, akkor majd meglátjuk.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano #819 üzenetére
Jó befektetésnek nem nevezném. Töb mint 4 év szopóroller után lassan kezd beérni, de addigra már el van avulva a platform...meg jön az új széria....
Tehát ez minden csak nem jó befektetés....inkább lassan enyhül a kínlódás és végre meutogathatja az igazi erejét. -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano #817 üzenetére
Jó teszt, a majdnem legnagyobb FX, a legkisebb i5...125 W vs 65 W.
Ezen felül pedig positiv dolog hogy csöppet javultak az FX-ek. Végre meg lehet mozgatni mind a 4 modult.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano #812 üzenetére
Helyes. Végre erõre kapnak az FX-ek rendesen és nem a 1-2 szál dolgozik, hanem az összes. Ilyen tempóban különösen FHD felett lehet pariban lesz az FX-8350 az i7-6700K-val.
Csak induljanak be rendesen a DX12 játékok.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
Petykemano #800 üzenetére
Lassan jon fel az FX..szep. Csak 20 %-al van lemaradva a 6700K-tol...
Remelem lesz tobb ilyen jatek is....latjatok 3 eve mondom hogy DX11-ben az FX gyenge...itt a bizonyitek.
-
MiklosSaS
nagyúr
@VG: kollega, varlak itt. N e offoljunk a 290x-ben.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #782 üzenetére
Mint a masik topicban is mondtam, szeretnek egy mereg draga de brutal eros AMD processzort tesztelni. Olyat ami dragabb mint az intel de nagyon odabaCC neki.
Nem mindig csak az legyen a tema hogy mennyivel olcsobb az FX amikor a teljesitmenyrol van szo. Most nem performance/price merleget nezzuk hanem a brut erot.
-
MiklosSaS
nagyúr
c/c-ban pedig erosebb a tied joval. De ez normalis is...de azert ha lenne idom csinalnek egy 4.5 GHz-es tesztet 4mag/4 szal. Meg kivancsi volnek ha elorebb vagyok a sima 4690K-nal, ha itt segit a quad es a 15 mega cache.
Jol megy az i5...remelem a 4.8 is meglesz.
Es hogy a topic nevehez is hu maradjak. Latod az intel erobol hozza amit az FX erobol+ 4 szalal. Mert azert ugye, eleg ritka az a 8 szalas Vishera ami stabilan tudja az 5 GHz-et 24/7-re. Altalaban a 4.6 - 4.8 GHz ami bennuk van, de ott megvan a +200W is. Amig a tied kevesebb mint a felet zabalja.....
-
MiklosSaS
nagyúr
Senki nem benchelget mostanában?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #759 üzenetére
-
MiklosSaS
nagyúr
-
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #722 üzenetére
FX kombo:
FX-8320: 50K huf
alaplap: 45K HUF (Asus M5A99X EVO Rev 2.0)
huto: 10K HUFi5-4690K - kombo
4690K - 74.500 HUF
alaplap: 30K (MSI Z97-G43)
huto: 10K HUFAMD kombo: 105K HUF
Intel kombo: 114K HUFMindenket kombot ujonan ugyanaz a boltbol valasztottam. Az FX 8350 helyett 8320-at raktam be. Az alaplapot ugy valasztaottam hogy biztosan menjen benne a 4.6 GHz mindket oldalrol.
Tehat a kulonbseg az kemeny 9000 magyar Matyas. Amit intenziv hasznalat melett megsporolsz 12-16 honap alatt a villanyszamlan.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #719 üzenetére
Nem az arcedularol szolt a dolog. Mindket fel kozep es felso kategoriast cuccat osszeugrasztani...ennyi.
Ha igazan troll volna valaki akkor egy haromszor annyiba kerulo 5930K-t eresztet volna neki....eselye sem lenne az FX-nek.
Maskulonben a tesztekben fentebb i5-rol volt szo, ami azert nem annyira draga egy 8350-hez kepest. Sot..ha az alaplapot is figyelembe vesszuk lehet egy arban jonnenek ki.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #712 üzenetére
Tudod nagyon jol hogy az alairasod az en alairasomra a reagalasod....akkor ki is foglalkozik a masikkal?
Erre pedig csak azt tudod reagalni hogy lebuzizol....a franc sem foglalkozna veled ha nem tomned a forumot a hulyesegeidel....aztan pedig te vonsz kerdore?! Nem tehetsz rola, ez a te szinted...ennyit tudsz...ennyit dolgoz fel az agyad. Nem haragszom rad emiatt.
Ha itthagyod a topicot, azt unnepelyes bucsuval megoldjuk. Szerintem senki sem fogja hianyolni a szakmai tudasodat.
Az Isten mentse meg azt akinek te adsz szakmai tanacsot privatban....
Reszemrol zarom!
-
MiklosSaS
nagyúr
Szerintem hagyjuk a temat. Meg nem dontottem el hogy a kedves kolleganak tenyleg csak ennyi a szakmai szintje, vagy csak trollkodik.
Az alairasa az jo.., vagyis a masodik fele. Tudod van az a mondas hogy az okos mindig tanulna es nem tanitana (tanacsolna) a buta gyerek meg mindig tanitana/tanacsokat osztogatna de sohasem tanulna.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #697 üzenetére
Felhivtam a gyereket es leforditottam neki a hozzaszolasaidat a tesztrol. Ezt uzeni:
" Legkozelebb puceran fognak tesztelni, nehogy a nem azonos arfekvesu also gatyajuk befolyasolja a kulonbozo processzorok teljesitmenyet"
Ne haragudj, de hulye kerdesre csak hulye valaszt kaphatsz.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #691 üzenetére
Miben lett volna realisabb a teszt ha valamivel olcsobb lapokat hasznaltak volna az intelekhez?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #680 üzenetére
Ne rohogtes mar, ugye azt te sem hiszed hogy abban a lapban nem ment a 4 GHz...? Most abba kell belekotni hogy mas a lap arfekvese.
En szerintem azert teljesit ilyen gyengen az FX mert kicsivel nagyobb a paratartalom a szobaban es kicsit buzeralja az FX-bol bosegesen szivargo elektronokat, ezert neha eltevednek es iranyt valtoztatnak.
Meg nagyon befolyasolo tenyezo hogy a tesztelo mas arfekveso uditot ivott amikor az FX-et tesztelte....Komolyan, masba nem lehet belekotni. Csianlj par kihajcsa videot, elkuldom nekik...bizonyisd be hogy az ok tesztjuk nem realis...hanem a te hozzaerto videod.
@Mackosajt: senki sem hulyezett le, csak vicceltem...ott a troll smiley a vegen.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
mackosajt #679 üzenetére
Ne viccelj mar. Azert linkelgetek toluk mert szemelyesen ismerem oket es megbizom bennuk.
Anno sok evel ezelott meg kozosen is tuningoltunk....ehh..regi szep idok...
Neked meg illene megtanulnod: szerbul, romanul, szlovenul, ukranul, szlovakul, horvatul es nemetul. Mondjuk az angol is jol jonne
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #631 üzenetére
Hogyan toetent? Az alaplap viheti magaval a processzort..de forditva....eleg erdekes.
-
MiklosSaS
nagyúr
Win10-ben nem tudom telepiteni a BF Hardline plugint. Sem Chrome sem a win sajat bongeszoje alatt.
Valakinek van valami otlete hogy miert nem megyen? -
MiklosSaS
nagyúr
válasz
rambustibi #582 üzenetére
Olyan munkara ahol szamit a tobb szal es nem az eros 1-2 szal oda nagyon jo az FX. Visszont 1-2 szalas feladatoknal. jatekoknal egy kozep i5-nek felel meg. Sajnos ez a valosag....
Aktív témák
Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- HP notebook topic
- Fúziós energiát vásárol a Google
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Házimozi haladó szinten
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged