- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Magisk
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
MK VII
veterán
válasz
MiklosSaS
üzenetére
Vérbeli tuning ára is van..

Hát az már nem az én szintem.
Én most épp azon gondolkozok szabadidőmben, hogy megskalpolom a G3258-at.. Igaz teszteket néztem és semmi különbség delidelt és nem delidelt G3258 közt hőfokokban... 1 fok a különbség..
Szóval segíts... Szerinted megéri?
Hajt amúgy a kíváncsiság, hogy valójában mennyit jelent..
Aktív témák
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KS 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Eladó AMD Ryzen 7 5800X3D OEM!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-9700 8-Core / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
- AKCIÓ! MSI A320M R7 2700 8GB DDR4 256GB SSD RX 6500 XT 4GB Zalman T3 Plus DeepCool 400W
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP EliteBook 840 G10 13. gen i5, 16GB DDR5, prémium üzleti laptop! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Hajt amúgy a kíváncsiság, hogy valójában mennyit jelent..