- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Most hogy a generációs (nem feltétlenül éves) fejlődés 5-10%-nál nagyobb, sőt a magszám is növekedésnek indult az elmúlt években, szerintem sokan beleeshettek ebbe a hibába.
Nekem is van egy 1700X-em. Hiba volt megvenni, egészen biztos vagyok benne, hogy bőven elegendő lett volna számomra az 1600X is. De akkor épp 68k körül volt az 1600X és 93k körül a 1700X és úgy voltam vele, hogy harmadannyival többért harmadannyival több mag jó deal. Jó lesz, sokáig elég lesz, satöbbi.
De már megbántam, nem volt jó befektetés a jövőbe. Közben az egyszálas teljesítmény kilőtt és azt se mondanám, hogy a fold@home-on kívül bármi telibe terhelné az általam használt szoftverek közül.
Megspórolható lett volna többletköltség. Ha 1600X-em lett volna, akkor lehet, hogy 65-70k-ért cseréltem volna 3600X-re, ami tisztességes előrelépés lett volna.
Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- További aktív témák...
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A520 AORUS R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest