Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- VoLTE/VoWiFi
- Sok ponton erősít a HMD Crest széria az új modellel
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Elindult a One UI 8.5 béta program
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Petykemano
veterán
Most hogy a generációs (nem feltétlenül éves) fejlődés 5-10%-nál nagyobb, sőt a magszám is növekedésnek indult az elmúlt években, szerintem sokan beleeshettek ebbe a hibába.
Nekem is van egy 1700X-em. Hiba volt megvenni, egészen biztos vagyok benne, hogy bőven elegendő lett volna számomra az 1600X is. De akkor épp 68k körül volt az 1600X és 93k körül a 1700X és úgy voltam vele, hogy harmadannyival többért harmadannyival több mag jó deal. Jó lesz, sokáig elég lesz, satöbbi.
De már megbántam, nem volt jó befektetés a jövőbe. Közben az egyszálas teljesítmény kilőtt és azt se mondanám, hogy a fold@home-on kívül bármi telibe terhelné az általam használt szoftverek közül.
Megspórolható lett volna többletköltség. Ha 1600X-em lett volna, akkor lehet, hogy 65-70k-ért cseréltem volna 3600X-re, ami tisztességes előrelépés lett volna.
Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Kés topik
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Gitáros topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Steam topic
- További aktív témák...
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- AMD Ryzen R9 5900X 12Mag / 24Szál / 3,7 / 4,8 GHz / 22 Hónap Alza.hu garancia / Beszámítás OK!
- AMD Ryzen 5 9600x 3,9 GHz
- FRISS ÚJ INTEL CORE Processzorok - Core I3 / 5 / 7 / 9 - Számla & Garancia
- Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RX 7900 XTX / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- AKCIÓ! Inno3D 3X RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest