- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Renderképek a Z Fold8 friss specifikációja mellé
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lassan húzóágázat lesz a villanyautó a Xiaominál
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
Frozen
addikt
válasz
IreN!CuS
üzenetére
DR4 volt az intelen is meg az amd-n is hőfok kb egyforma.
Koko
A válsaz igen SZámomra ez azért fontos ,mert ha egy ilyen terhelés éri és nincs benne kakao akkor megette a fene. Az olcsobb intel meg képes ellátni a feladatokat. Amatör vagyok ,de számomra teljesen olyan mintha az amd a memoriát kevesebb szálon/vezetőn kezelné le mint az intel.
Most hogy adjam el meg majd cseréljem intelre sztem hanyagoljuk , Ha most újra kellene rendelnem akkor lehet vadi újonan inkább intelt választanék.
A teszteken és mérésekben lehet lemarad az amd-től jelenleg és azt sem szabad elfelejteni nem mostani darab már. Viszont sztem sokkal jobban ott van olyan területeken ahol az amd labdába sem rug. (mint pl a memoria kezelés)
Aktív témák
- Gigabyte H610M S2H DDR5 alaplap, LGA1700 foglalat, Intel Core I5-13400f 2.5GHz, Arctic proci hűtő.
- Intel I5-9500T / Akciós Ár!
- AKCIÓ! Intel Core i9 10850K 10 mag 20 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 5900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- 244 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue használt, karcmentes 100% akku (16 ciklus) Apple garancia
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest