Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MiklosSaS
üzenetére
vegyél egyet azt csináld meg magadnak mondtam már én azért nem fogok telepítgetni hogy bizonygassak vad idegen embereknek vagy gyerekeknek hogy miben hiszel. Elhiszed vagy nem mindenki saját döntése
(na pont a recska nevezetü tag jött pont az ilyen szöveggel hogy bizonyisd azt nyomta az is a szét tuningolt vackát privátba csak engem nem érdekel kinek mi van. Nekem jó és tudom mit tud,te is tudod a tiéd mit tud attól hogy képekkel bizonygatod mit tud közel sem biztos hogy tényleg annyit tud hiszen 2 egyforma tojás sincs.
Ez a topik meg az amd és intelről szól nem hogy ki mennyire tudja tuningolni meg milyen lapja meg alkatrészek vannak a gépében. Utoljára linkeltem egy yutubos linket pl a 3900x és a 3950x mennyire elmarad a játékoknál és senki nem válaszolt rá hogy a sok magnak akkor mi értelme is van és mennyire van kioptimalizálva a cpu játékra sok maggal ,mert utoljára még valaki azt írta hogy majd elfogy a pár játékban
Aktív témák
- Futás, futópályák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- The Game Awards 2025 - Az összes bejelentés egy helyen!
- Nyaralás topik
- Éjszakai műszak
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Mi AIoT Router AX3600 WiFi 6 router
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
(na pont a recska nevezetü tag jött pont az ilyen szöveggel hogy bizonyisd azt nyomta az is a szét tuningolt vackát privátba csak engem nem érdekel kinek mi van. Nekem jó és tudom mit tud,te is tudod a tiéd mit tud attól hogy képekkel bizonygatod mit tud közel sem biztos hogy tényleg annyit tud hiszen 2 egyforma tojás sincs.