- A világ aktív okostelefonjainak negyede iPhone, ötöde Galaxy
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Yettel topik
- Edge 70 Fusion: új renderek, több szín és részletek a specifikációt illetően
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Beletenyerelnek a memóriaárak a mobileladásokba
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
MPowerPH
üzenetére
nekem azzal nincs tapasztalatom
Gigabytot meg asust soha többé nem veszek azt tudom mondani
Az msi és az asrock drágbb modeljei nagyon jók és terhelhetők is kérdés kinek mire kell azt kell előtérbe helyezni nálam ez a 2 gyártó viszi a pálmát.
Evgat nem ismerem mivel annyira már nem követem a gyártókat ,de annyira régóta szerintem nincs így tuti nincs akkora rutinjuk mint amásik 2 gyártónak
Aktív témák
- Újszerű - INTEL Core i7-9700K 8mag 8szál max. 4.9GHz LGA1151v2 CPU processzor + UHD Graphics 630
- AMD Ryzen 7 7800X3D - Új, 3 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD R7 9850X3D processzor Tray
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400F / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 512 Nvme SSD
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs