- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az AMD vs. INTEL vs. NVIDIA topikban - ami eredetileg VGA topik volt - felmerült, hogy ne legyen a VGA-ra korlátozva a beszélgetés. Tekintettel arra, hogy ez a topik jóval kisebb forgalmú, így ezt most bezárjuk, és a másik topikkal összevonva ott folytatódik tovább a CPU, processzor téma is.
Aktív témák
-
rodman73
aktív tag
Sziasztok!
Új gamer gépet szeretnék összerakni magamnak és nem tudok dönteni, hogy amd vagy intel proci legyen a gépben. Segítsetek nekem légy szíves!
4k 60 FPS lenne a cél, 2080 Super kártyát néztem, emellé szeretnék procit. Ryzen 5 3600 vs i5-9600 a két kiszemelt. Intelből lehet egy i7-es kellene, de azok elég drágák még. Ahogy néztem teszteket, i5 is elég szépen hozza az fps-seket. A gép összerakó topikban mindenki az amd-t ajánlotta, ár-érték arányban tényleg verhetetlen.
Aktív témák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Hamarosan AI fogja intézni a terméktámogatást az Intelnél
- Facebook és Messenger
- Fujifilm X
- Assetto Corsa Rally
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4224
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- LIDL akkumulátor és generátor teszter
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
4k 60 FPS lenne a cél, 2080 Super kártyát néztem, emellé szeretnék procit. Ryzen 5 3600 vs i5-9600 a két kiszemelt. Intelből lehet egy i7-es kellene, de azok elég drágák még. Ahogy néztem teszteket, i5 is elég szépen hozza az fps-seket. A gép összerakó topikban mindenki az amd-t ajánlotta, ár-érték arányban tényleg verhetetlen.