Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elmossa a Samsung a valóság és az AI-fantázia határát
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- A tokot is átvariálja a Samsung
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
PROHARDVER! témák
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hehe. Bírom az ilyen nagyon nagy arc ürgéket, hogy az ő haverja kirájj, meg tévedhetetlen stb. Javasoltak már néhány dolgot nekem így boltokban, és eddig csak szívni tudtam velük... A legjobb az volt, hogy 1600+ xp-hez nem jó a wbk-68, amit az AMD szerint persze nagyon is jó. Akármit mondanak, az AMD nem rossz proci, függetlenül attól, hogy most az Intelnek van gyorsabb procija is. Szvsz nem fogsz rosszul járni. De ha biztos akarsz lenni, gyere te is a PROHARDVER! Golden Edition talira, és lesz ott egy Northwood is, szerintem kipróbálhatod majd (csak addig gyűjts tapasztalatot AMD-n).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Patriot Viper 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB Kingston Fury Renegade 2666Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB G.Skill Trident Z Neo 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 16GB SK Hynix 1600Mhz DDR3L memória garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- Számítógép - Gamer PC! Csere-Beszámítás! R5 5600G / RTX 4060 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- BESZÁMÍTÁS! BenQ GW2270 22 75Hz VA FHD 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest