Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- iOS alkalmazások
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
Aktív témák
-
CsendPenge
őstag
Hehe. Bírom az ilyen nagyon nagy arc ürgéket, hogy az ő haverja kirájj, meg tévedhetetlen stb. Javasoltak már néhány dolgot nekem így boltokban, és eddig csak szívni tudtam velük... A legjobb az volt, hogy 1600+ xp-hez nem jó a wbk-68, amit az AMD szerint persze nagyon is jó. Akármit mondanak, az AMD nem rossz proci, függetlenül attól, hogy most az Intelnek van gyorsabb procija is. Szvsz nem fogsz rosszul járni. De ha biztos akarsz lenni, gyere te is a PROHARDVER! Golden Edition talira, és lesz ott egy Northwood is, szerintem kipróbálhatod majd (csak addig gyűjts tapasztalatot AMD-n).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kingston FURY 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16 KIT Beast Black - 1 év bolti garival! -
- Új, felbontott G.SKILL Aegis 16GB (2x8GB) KIT DDR4 3000MHz CL16 Gaming - 8 év bolti garival! -
- ddr4 2x16gb min. 3200mhz keresek!!!
- Kingston Fury Beast 128GB (4x32GB) DDR5 RAM eladó ( külön akár 2x32GB is)
- Új, bontatlan Kingston 8GB DDR5 5600MHz CL40 - 2 év garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest