Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 11 - népalma
Aktív témák
-
Router
őstag
Csak zalmannal!!!!!!!
-
zsiga667
addikt
Kinek kell itt jó Barton-hűtő? :)
-
jsk
senior tag
Úgy lehet megvenni, hogy sehol sem jelzik, hogy bassza meg pont arra az alaplapra nem jó, kivéve az összes többire. Itt is kérdeztem, mondták király a cooler, azt vegyek, de senki sem mondta, hogy ha olyan alaplapot veszel, akkor ne azt vegyél. Ők sem tudták, pedig sok itt a hozzáértő ember. Hidd el igyekeztem elég gondosan körbejárni a témát, ezek szerint nem teljes sikerrel. De viharhozó sem tudta amikor megvette, hogy szívni fog vele. Ő ugyan rátette, de én nem kockáztatok, hogy kiszakadjon a coolert tartó csavar, mert elég nagy rá az esély, ha úgy rakod fel. Ha pedig valaki leveszi az alaplapról a fémaljzatot, amit egyébként csak hővel lehet, akkor gratula hozzá. De inkább a cooler vesszen, mint a 40e forintos alaplap.
-
jpisti
senior tag
Nekem AERO7+ -om van kicsit modolva ( a ''polírozzunk'' topikban #498 szerint)
2800+ bartonon, és eddig igen okésan műxik (28C szobában IDLE ~40C terhelve ~+15C) -
törölt tag
Coolink NPH1 de volt a pron egy tucat teszt a hűtésről!!!
-
Arnold2
őstag
Nekem 2800+ om van és egy CoolerMaster Jet 7-m! MAX terhelésen /húzva/ sem megy fel 50fok fölé! És még 'dizájnyos' is!
-
jsk
senior tag
Zalman 7000A-Cu kiválóan megfelel rá. Van is egy két hetes eladó 3 év garanciával. Az ASUS
Athlon64 lapokra nem megy fel (mint az enyémre, ahogy utóbb kiderült), de az XP lapokra
minden gond nélkül fel megy. 8000 Ft az ára. -
Ferix_
csendes tag
milyen huutőt érdemes egy 2500 barton huzasahoz(vizhutese nincs egyenlöre pénzem:P)
Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- BestBuy ruhás topik
- Motoros topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Asus H310M i3 9100F 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 970 4GB Zalman ZM-T7 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest