- Magisk
- Google Pixel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Milyen GPS-t vegyek?
- Na, még egyszer, csak ezúttal OnePlus Open néven
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
BluEyes
őstag
Hát így első lendületből nem megy. Ugye jól tudom, hogy ezek a jumperek gyakorlatilag közvetlenül támadják a processzorfoglalatot? Tehát nincs aktív elem közbeiktatva? Mert ha így van, már csak azt kellene tudnom, hogy melyik jumper mit mivel kell összekössön, és akkor bemelegítem a multimetert. Tudnátok linket adni valami szakirodalomról?
-
BluEyes
őstag
Persze, szívesen elmondom
Fsb a jumperekkel (mondjuk) 133-ra, Bios-ban processzor órajele manualra, ilyenkor tudom állítani +- 1 Mhz.es lépésekben az alap órajelet. Az fsb jumperes beállítása nyilván az agp/pci freki miatt kell. V-link normal, a gyors csak 100-as fsb-nél jó szerintem, 4x133 kicsit már sok neki, instabil lesz. Ezután az 5 db szorzóállító jumperrel beállítom mondjuk a 11-et. Biztos nem sok neki, mert 10x166-on még bebootol. Viszont 11-es szorzó mellett nem, ahogy 9,5-9-8,5-8 stb. is próbálva volt, semmi. Biztonság okáért kipróbáltam 100-as és 166-os fsb mellett hasonló módon, sem felfele, sem lefele nem bírtam vele, egyáltalán nem bootol be a gép, ha a szorzó jumperekkel játszom.
Szerinted?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest