- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Z10N
veterán
válasz
Dancs Ákos #21869 üzenetére
Ugy mondod ezt, mintha a tobbinel nem muanyag/abs kacatbol lenne a shroud/burkolat. Ezen idegeskedni eleg szanalmas.
"igénytelen bazári kínai hűtőnek nevezett hulladék"
Azt ugye tudod, hogy manapsag mar majdnem mindent Kinaban gyartanak. Ilyenen mergelodni szinten nevetseges."Nem baj AMD.Csináld csak!Nem kell neked NV,hogy becsődölj,elntézed te a sorsod saját magadnak"
Ez viszont eretlen viselkedesre vall. Latom a turelem nem az erenyed. Mellesleg az nv-nel is az FE jott ki elsonek.Nem utolso sorban $199-ba ennyi fer bele, illetve alaporajelen eleg lesz ennyi is, ha a 6850/6870-nak megfelelo volt.
Ui: Ezert kar volt regisztralni
-
törölt tag
válasz
Dancs Ákos #21891 üzenetére
125ezret szántam custom videókártyára és már engem sem érdekel annyira a gyártó színe, hanem hogy miket tud ezért a pénzért. 64ROP és egy 8-as vagy két 6-os tápcsati a kiegyensúlyozott teljesitmény miatt. Nekem elég lenne a kétventis hűtés, ami még halknak mondható és 65fok főlé nem engedné a GPU-t. 8GB videómemória, hogy a tesszalációt vagy egyéb látványelemeket túlzásba vitt játékok legalább elinduljanak a gépen. Még a 2017-ben kiadott AAA játékcimek is elinduljanak közepes beállitáson (kicsivel felette talán), és ne kelljen újra évente videókártyát cserélnem... főleg ilyen magas árak mellett. RX 480-nak megadom az esélyt, de a nagy titoktartás után nehogy csalatkoznom kelljen és átfáradhatok utána a GTX 1070-es topikba.
-
távcsőves
senior tag
válasz
Ezek a müanyag kacatok zöldben is vannak, és ott is működnek. Az igaz, dizájn szebb ott, de a lényeg ua.
-
Laja333
őstag
válasz
Nekem speciel mindig bejött ez a házból kifújós hűtés.
Aztán ha azt nézem, hogy a 270 wattos 290x-et is használták páran ilyen hűtéssel is, akkor valószínűleg ez a 110 wattos kártya nem lesz nagy kaland neki.
Ha minden igaz a héten elkel a 290x-em, aztán kipróbálok egy ilyen "műanyag kacatot". Feltéve persze, ha tényleg hozza a beharangozott teljesítményt. (ha nem, akkor nem tudom mit csinálok, lévén az FX-emben nincs IGP)
Custom kártyák megjelenéséről pedig még semmit nem tudunk, de szerintem hamarabb megjelennek majd, mint a műanyag kacat 1060-ak.
(#21876) mlinus
Azért a 980ti verő Beast nagyon elrugaszkodott.
Szerintem max egy Fury (non-X) szint várható tőle.
-
Mirman
őstag
válasz
Így van ! Bezzeg az Nvidia az rögtön custom kártyákkal indított elég csak a 1070/80-ra nézni. Ja mégsem.
-
Televan74
nagyúr
válasz
Most vennél custom hűtős megoldást 110.000 -ért? Kb. Augusztus elején jönnek az elsők.Addig ref lesz 80.000 körül. Általában először a refek jönnek.GTX1060 -ról van valami infód?
-
Habugi
addikt
válasz
Erről most az jutott eszembe.., megboldogult anyai nagymamám (isten nyugosztalja.., áldott jó ember volt) mondogatta nekem mindig amikor porbafingó koromban elgurult a gyógszerem.., hogy fiacskám ha a *****ség fájna Te folyamatosan ordítanál..!
Malibutomi & Laja333:
Találgatósban hülyén találgatni?
Csak leegyszerűsítettem a kérdést, csíkszélesség váltást, HBM2-öt és minden egyebet kihagyva, révén semmi értelme mindenféle
konkrétinfó nélkül.
Adott a 390X/480 & 1080 közti különbség, én csak annyit állítottam hogy ez a különbség akkora, "gémer/bencher/FPS" gondolkodásmódra leegyszerűsítve/leszűkítve, amit eddig még nem sikerült elérniük, megközelítőleg sem.Kis túlzással mintha a 7970/280X-et a FuryX követte volna..
-
Malibutomi
nagyúr
válasz
Dancs Ákos #21748 üzenetére
Nem kototte meg senki a gyartok kezet, nem tudni hogy mikor indulnak a custom kartyak...szoval kijelenteni hogy nem lesznek hulyeseg.
-
Remus389
veterán
válasz
A referencia hűtés is lehet halk, ha kisfogyasztású a kártya
Üresjáratban viszonylag csendes volt a kártyákon található ventilátor, bár közelebbről némi egyenletes motorzajt meg lehetett figyelni. Terhelve a HD 7850 meglehetősen csendben végezte a dolgát. A ventilátor fordulatszáma nem ment 1500 fölé, és a GPU hőmérséklet nem lépte át a 65 °C-os határt. A HD 7870 esetében valamivel nagyobb zajt érzékeltünk, ami a majd 20 wattos többletfogyasztás fényében nem is volt túlságosan meglepő.
PH 7850 teszt
-
válasz
Tulajdonképpen a sapphire nitro 480-ról már láttunk fotókat, akár jöhetnének azok is első napon.
Viszont az is igaz, hogy más gyártó egyedi megoldásai még sehol sincsenek...Ez az OC - super OC dolog szerintem csak vakítás.. Kb. mindegyik tudni fogja ugyanazt a pluszt, amelyiken min. 2x6 tápcsati van.
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Dancs Ákos #21692 üzenetére
Semmit nem tudunk... még tesztek se jöttek
Én semmiképp nem mennék bele ebbe a buliba rendes kitesztelés nélkül. Főleg a customok tuninggal, mit bír, mennyit fogyaszt stb...Az itteni 'nemreklámozom' úr azt mondta, hogy a Customok később jönnek hozzá. Ebből szerintem az jön, hogy nem startra jönnek
... Ezek a superOC verziók meg lehet még később... de ez jósgömb.
Annyi fix, hogy launchra én tuti nem venném meg a kártyát, se előrendelést nem adnék le. +2-3 hét inkább. Júli vége...Augusztus eleje is lehet.
(#21693) gollo91: Pont ezt néztem én is
Tiszta lebuj... szerintem valami elmaradott dél-vietnámi gyárban rakatják össze ezeket proteinkockákkal etetett rabszolga-kisgyerekekkel, akik a gyártósor alatt alszanak, kis vörös plédeken... fontos a spórolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- DELL T40 EMC Szerver
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest