- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Sony Xperia 10 VI - vajon miben bízhat?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
daveoff
veterán
válasz
Menthirist #13252 üzenetére
Ha drágább lesz, mint a 980Ti, akkor meg kell, hogy verje, mert különben senki nem fogja megvenni. Ergo ha nem tudja megverni, akkor szar, ahogy mondtad. Ha lassabb lesz, akkor olcsóbbnak is kell lennie.
(#13256) Malibutomi: Én most csak erre a képre néztem rá, abból számoltam a különbségeket. Egyébként firestrike szerintem teljesen korrekt teljesítmény összehasonlítására.
-
mlinus
őstag
válasz
Menthirist #13252 üzenetére
ez szerintem elsősorban azért van mert azt már több "hivatalos" forrásból sejteni lehet hogy a fury x baromi drága lesz (tehát $1000 környéke), ergo ha nem veri el a 980ti-t akkor elég nagy előnyben lesz a csúcson az nvidia, mert a custom hűtéses 980ti-k bőven a titan x fölé mennek, és ugye jóval olcsóbbak annál.
ha most elfelejtjük egy pillanatra a 980ti-t, akkor teljesen máshogy állna a dolog: az amd sokkal kissebb nyomás alatt állna, hiszen a titan x pofátlanúl drága, tehát ha még csak egy kicsivel is olcsóbb, és hozza az akörüli teljesítményt, akkor simán nyert ügye lenne.
én ezért várom sokkal jobban a kis fury-t, mert van egy nagy űr az árazásban amit ki lehetne használni.
(#13253) Pepeeeee
ezt a 260ezres árat úgy nézd hogy $650-ből lett annyi. a fury x is garantálom hogy 250 fölött lesz, de inkább 300 körül.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az AMD éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- A kereskedőknek elege van a Visa és a Mastercard díjaiból
- Formula-1
- DOOM - The Dark Ages
- Gitáros topic
- Háztartási gépek
- Renault, Dacia topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- További aktív témák...
- Palit RTX 4070 DUAL 12GB GDDR6 VGA! BeszámítOK
- GIGABYTE RTX 5080 16GB GDDR7 WINDFORCE OC SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Gigabyte EAGLE OC RTX 3060 12GB GDDR6 VGA!
- Gainward GeForce RTX 4080 SUPER Phoenix GS Újszerű, garanciális, dobozával és tartozékaival
- Nvidia Geforce GTX Gigabyte 1660 TI 6gb eladó!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- IPhone 15 Pro 128GB Függelten! Akku: 89% Jótállás: 2027.01 hó ig
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest