- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 4G
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bozont
veterán
válasz
Headless #11676 üzenetére
A Patriot ramokat én azért kerültem, kerülöm, mert rákeresve többen is panaszkodtak hogy még az xmp sem ment ryzen konfigban.
De mindegy is. Most megnéztem több tesztet is és ahogy nézem még 2080ti mellett is csak néhány százalék a különbség a 3200+ ramok esetében. Majd ha a zen 3-nak kell a gyorsabb, meg akkor már 32gb lesz.
Még játszok kicsit a mostaniakkal, talán az időzítéseken szoríthatok még. -
Pro!Petya
addikt
válasz
Headless #11676 üzenetére
Vakmeleg hogy 3 "hibás" kitbe is beleszaladtál, mert hát gondolom biztos támogatta a lapod... én a 2. után biztos más fele kezdtem volna keresgélni.
Viszont érdemi infót nem tudtunk meg még mindig, mert azt írtad a gskill-re hogy 2kit nem volt stabil , 1-el nem is bootolt, ezzel szemben corsair-el bootolnak.
Ha a corsair-el bootolnak abból már következtetni kéne arra hogy stabilak is?
(boot ≠ stabil) -
Headless
őstag
válasz
Headless #3717 üzenetére
Ha valakit érdekel, habár nem így terveztem, de a sors azt hozta, hogy az intel lap nem bootolt be így muszáj voltam az am4 alaplapot berakni NAS-nak. És tökéletes bootol videokártya nelkül az asrock b450 pro 4. Vagyis első konfiguráció után videó kaártya ki és utána meg elvan a sima 2600-al... Többször elindult gond nélkül jó a buzzer kicsit sipol, de utána sima ügy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Formula-1
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Légies iPhone halvány színei
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OpenWRT topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Reklámblokkolók topikja
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 5 5600 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD - garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest