- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Headless
őstag
válasz
Pro!Petya #11678 üzenetére
Nem feltétlen, de hogy pontosabb legyek, mert egy napom tesztelésre ment rá...
3 vásárolt kit 2x16 gb gskill aegis (32gisb). (tudom nincs kompatibiliti listán, de alig láttam ilyen ramokat bármilyen kompat listán.)
3 külön gép.
Lapok b450m pro 4 proci r5 2600.Egyik kit biost sem volt hajlandó mutatni külön-külön próbálva sem.
A másik kettő biosba mutatott 32 gb ramot, az rendbe volt, de windowsban 32 gb ramból 16gb-ot reserved-nek (elérhetetlennek) mutatta.
Amennyiben a feszültséget az xmp-re feszre (1,35-re) emeltem, látta windows is a 32 gb ramot és el is érhető volt, de továbbra is 2133-as órajelről beszélünk memtest hibázott... Csúnyán...
Szóval ezt mindenképp azt mondanám, hogy valami nem stimmel.
A corsair/hyperx ramokat csak azért raktam be, hogy kiderüljön, hogy a gép bootol-e, nem az volt a cél, hogy most stabil legyen, csak hogy egyáltalán megy-e a gép... És láss csodát pöccre indult, windows alapból 32 gb-ot látott és rendbe volt.
Nem ez volt az első gépem. Gskillt is használtam korábban már, nem volt akkor vele baj, de mindig változó éppen mit lehetett kapni...
Egyszer ~35 gépből ezzel együtt 4 kit volt hibás. Ez most kicsit furán jött ki, hogy egy vásárlásban mind a 3... Korábban is gskill volt az mondjuk sniper x volt ott 7 kitből 1 volt rossz...
-
Headless
őstag
válasz
fudi2002 #11670 üzenetére
Ehhez annyit hozzáfűznék, hogy most küldtem gariba 3 db 2x16-os gskill aegis kitet mert egyik sem volt stabil és egyel egyik gép sem indult. Igaz 2600 mellé ment volna, de nem hogy xmp órajelen, de még 2133-an sem volt hajlandó bootolni... Ugyanezek a gépek hyperx-el? cosair lpx-el bootolnak...
-
Headless
őstag
válasz
Headless #3717 üzenetére
Ha valakit érdekel, habár nem így terveztem, de a sors azt hozta, hogy az intel lap nem bootolt be így muszáj voltam az am4 alaplapot berakni NAS-nak. És tökéletes bootol videokártya nelkül az asrock b450 pro 4. Vagyis első konfiguráció után videó kaártya ki és utána meg elvan a sima 2600-al... Többször elindult gond nélkül jó a buzzer kicsit sipol, de utána sima ügy.
-
-
Headless
őstag
Sziasztok azoktól kérnék segítséget, akiknek b450 aorus pro-ja van. Össze szeretnék rakni egy headless servert gpu nélkül ehhez viszont tudnom kéne,hogy hajlandó-e bootolni videokártya nélkül, vagy a bios megfogja-e és nem engedi tovább... Valaki ki tudná próbálni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Villanyszerelés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Intel Core i7-12700K BOX LGA1700, 12/20 mag BONTATLAN, 3ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- AMD Ryzen 7 5800 Eladó!
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest