-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzlobiG
félisten
Felraktam, de továbbra is, ha kikapcsol a monitor, majd én felélesztem akadozik minden a kurzor, ablakok, programok, stb. Ami még idegesítő, hogy amikor a windows váltja a hátteret akkor villan egyet, ezt se csinálta a régi gép.
(#8866) szasanyi: Hár így nagyon nem, csak most a napokba kezdtem foglalkozni ezzel a hibával és sajna nincs rá ellenszer. Ma hozok egy másik VGA-t kipróbálom azzal, de így ha azzal jó lesz, akkor két választásom van, vagy eladom a lapot és másikat veszek, vagy a VGA-t cserélem. Sajna én se egy tuningos darabot fogtam ki cpu-ból, de ezt már megszoktam ez nem is érdekel igazából, meg direkt a Tomahawkot választottam, mert talán a legtöbbünknek ez van és egy stabil darab meg jó rajta a VRM a későbbiekre gondolván aztán tessék... Én csak azért választottam ezt mert ár/teljesítmény, új arhitektúra végett jobbnak tűnt mint az Intel aztán csak megszívtam egy ilyen hülye hibával. Hát nyilván egy másik alaplapot néznék, vagy 9700K Z390-el.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i7 9700 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- Processzor felvásárlás
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest