Hirdetés
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi Mi Band 6 - hatodik érzék
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Puma K
nagyúr
válasz
stryker.hu
üzenetére
Mivel Európa szinten kevés a RAM készlet így a raktáron lévők és a frissen érkezett darabok árai felmentek míg fel nem töltődnek a készletek szerintem reális az augusztusi dátum.
Nekem is amit előre berendeltem RAM-ok azokra 1 hónapos szállítási időt írtak és elnézést kértek (pont az alzások) hogy ennyire megnövekedett a várható beérkezés és leszállítás a rendelési címre ahová kértem a memóriákat. A második RAM-ok amiket szintén berendeltem ugyan úgy hetek múlva sem jött meg. Aztán végül lemondtam minden RAM rendelést és várok szeptember-október esetleg november magasságáig.
Semmi trükközés nincs a termékeknél csak olvasni kell tudni és láthatod, hogy újracsomagolt termékről van-e szó vagy csak kibontottról vagy vissza vittről. De ha van új elérhető darab akkor az előbb felsoroltak árainál feltüntetik, hogy van x összegért cserébe új. De ha listázás alapján keresel akkor is írja ha van bontott-újracsomagolt és új termék.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
stryker.hu
üzenetére
Először én is alzán néztem G.skillt, de annyira olcsó sem volt, raktáron sincs. Illetve pár éve jártam úgy hogy rendeltem tőlük ilyen terméket, ami majd két hét múlva lesz, soha nem jött meg máshonnét kellett rendelnem, de buktam vagy 3 hetet így.
Amit fentebb linkeltem, olcsóbb, minőségibb és az időzítése is jobb mint a G.skillnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Hardcore café
- World of Warships
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest