Hirdetés
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4) topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
válasz
MiklosSaS
üzenetére
modker, esetleg topikgazda.
szakmai moderacio itt a forumon is van. velemenyre nem moderalunk, de brickelest eredmenyezo tanacsokra ugrani szoktunk.
hala egnek ritkan volt ra szukseg, de volt mar ra pelda, hogy a grafoman, sajat hataraival tisztaban nem levo forumtagtol megvaltunk.
dolog nehez, ha megnezed anno en is par honapja miutan mar par napja vertem a fejem a falba az instabil memoriakkal, hogy megis mit rontok el, kap a SOC 1.2ot, a memoria 2133@1.2Vt, minden mas auton, miert nem megy?
ja varj, ez nem intel, hogy spec_maxig tolod a gmcht, aztan az meg szokta oldani a mem instabilitast.Thrawn: igazabol pont azt akartam mondani, hogy az 1st gen ryzen is mar meglepoen forrofeju, igaz 120+W korul eszik terhelve alapbeallitasokkal.
360x45 + 120x45 + D5 (pwm, 37W max!) + supremacy full nickel a setup. ennel nagyon jobbat nem lehet osszerakni a platformra szvsz. local hotspot persze van, de amikor <45fokos a kupak terhelve, az se annyira problemas.
1800Xel egyelore elegedett vagyok, nekem kb felesleges lenne valtani. marmint ha most konkretan valaki kezembe nyomna egy 3950xet, hogy tessek, tied, csak rakd be, lehet az is oktober vegeig tartana mert akkor lesz idom
. igazabol sehol nem erzem, hogy limitalo lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Processzor tesztek:
[Ryzen 3 TomsHardware]
Zen2 Ph-teszt
3600 Best Value
3900X Vs 9900K
X570 Overview 35+:
Motherboards Analyzed
Ryzen PBO Explanation:
PBO Exp.
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3781
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
ja varj, ez nem intel, hogy spec_maxig tolod a gmcht, aztan az meg szokta oldani a mem instabilitast.