- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice_Man22
senior tag
válasz
leviske #28735 üzenetére
Persze, hogy meglehet kerdezni.... Nem ertem en se, hogy mi lett vele. Eloszor azzal kezdodott, hogy tuning nelkul is 3.9 ghz en mukodott a Ryzen 5 1500X... Ha bekapcsoltam a gaming boost ot. akkor 3.7 en mukodott de a feszultseg 1.2V ra allitotta, es instabil volt a rendszer... szimpla file masolasnal be akadt az eger... Ha lekapcsoltam a gaming boostot, akkor megemelte a feszultseget 1.440 es 1.524 v koze, es igy ment 3.9 Ghz en.. Es minden auton volt. Erre most egy szimpla "disable lan controller" beallitasra... nemtudok belepni a biosba...
ez a kep fogad. Ujra inditom a gepet es ez a kep fogad aztan bootol a windows. Minden ujra inditasnal ez a kep fogad... es nemtudok belepni a biosba.... Vissza kuldtem gariba, remelem, hogy hibas lapot fogtam ki.
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok, ma megadta magat az MSI B350M gaming Pro alaplapom... A kerdesem az lenne, hogy kineztem magamnak ASUS PRIME B350M-A alaplapot. Viszont a ram ami jelenleg van nincs benne az alaplap altal megadott tamogatotsagi listaban. Ez mennyire fog nekem gondot jelenteni? Vagy keressek magamnak masik alaplapot?
-
Ice_Man22
senior tag
Sziasztok. Van egy ryzen 5 1500x procim, MSI b350m gaming pro alaplap es gyari hutovel. Az axmp es a gaming boost sincs bekapcsolva, megis 3.9 en porgeti a procit, a vcore meg 1.448v a bios szerint. Ez tuningnak minosul? Aida stressz teszt el 20 perc utan 75 fokos a procim. Minden autora van allitva. Nem kene vissza vegye 1.2 v ra ilyenkor?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- OLED TV topic
- Autós topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nintendo Switch 2
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest