- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
macy
addikt
válasz
Dragon3000 #28120 üzenetére
Nekem nem volt vicces mikor 2700x - 3800xt váltásnál felraktam a legújabb biost és állandóan fagyott a gép. Kimentem cigizni mire visszajöttem már kékhalál volt. Majdnem egy hétig kínlódtam vele, aztán felraktam egy egyel korábbi biost, azóta is működik hibátlanul. Nem azt mondom, hogy tuti nálad is ez van, de sose lehet tudni
-
macy
addikt
válasz
Dragon3000 #27945 üzenetére
Épp ezen filózok, hogy lecserélem a 2700x-et 3800xt-re, mert kevésnek tűnik az 5700xt vga-hoz.
-
macy
addikt
Aham. Ez az új verzió? 21.3.1 nálam nem így néz ki.
-
macy
addikt
És ha már Div2, van valakinek ötlete miért áll le a játék dx12-ben indítva, még mielőtt a karakter választó menühöz érnék? Úgy rémlik a 2020-as driverek óta nem megy, adrenalin szoft nincs fent csak a driver, RX480-as VGA.
-
macy
addikt
Uraim, az alaplap chipset driverét érdemes feltelepíteni? Az VGA drivert is tesz fel, vagy más okosság miatt kell?
-
macy
addikt
Üdv uraim. Belépnék én is a klubba egy 2700x - Crosshair VI Hero kombóval. Nagyon új még nekem ez a Bios, egyelőre csak pislogok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen GPS-t vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest