- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
válasz
kivagyoken #14069 üzenetére
gskill flare x 3200 c14 - 16gb.
-
Albigator
őstag
válasz
kivagyoken #14002 üzenetére
Azért nem tudsz beírni olyan értéket amit akarsz, mert lépcsőnként lehet, gondolom nálad is 0.00625V egy lépcső. Ennek a többszörösét tudod pontosan csak beállítani.
Nálam ez max amivel még stabil: -0.1V - 0.10625V. Útobbit használom/tesztelem éppen simán csak XFR-el. -
HypeeeR
tag
válasz
kivagyoken #13999 üzenetére
Ha állítasz a feszültségen, utána mindenképp teszteld le néhány tesztprogrammal, hogy nem fagy-e a gép, vagy indul újra.
-
Alpi.
addikt
válasz
kivagyoken #13999 üzenetére
Ha megy stabilan, akkor persze, maradjon így. Minél kissebb feszen megy, annál jobb.
-
Alpi.
addikt
válasz
kivagyoken #13995 üzenetére
Nem, hwinfo valamit rosszul olvas ki. Kerek 10 fok az eltérés mindig a kettő közt, nézd meg. Ugyan annak a szenzornak a jelét veszi alapul mindkettőhöz szerintem. Sima read bug. Ezért mondom, hogy nem kell az itt olvasott értékekre alapozva túlzottan adni.
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
nem. ez 10 fokos offset csak az X -es peldanyokon van, a sima prociknal megegyezik a tctl es a tdie erteke.
-
korcsi
veterán
válasz
Bizonyos típusokban ofszeteli a valós réteg hőmérséklethez (Tdie) képest a hűtést vezérlő (Tctl) hőmérséklet értéket, ez a 2700x-nél 10 fok, 2600x-nél nulla, de van Threadripper ahol 28 fok.
Itt láthatóak a konkrét eltolási értékek.
-
HypeeeR
tag
válasz
kivagyoken #13993 üzenetére
Elvileg az az.
-
garfield545
tag
válasz
kivagyoken #13962 üzenetére
Nekem is ez a problémám csak a GAME MOD allat le is old a gép
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
hwinfo64 -el nezd, ott is a tdie erteket.
-
HypeeeR
tag
válasz
Nekem teszt alatt elmegy 78 fokig is, szóval az a 70 fok nem rossz. Az üresjárati hőmérséklet nálam is ugrál, de nekem 28-42 fok között változik, játékok alatt stabil 55 fok környékére áll be. A cpu feszültség mennyi nálad? (SVI TFN2 a hwinfo-ban) A core vid #0-7 azt mutatja meg, hogy a cpu mennyi feszültséget kérne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS LG 24" full HD LED IPS monitor (HDMI, DSUB, jack) eladó
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest