- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Google Pixel topik
- Magisk
- Korrekt belépőt hozott az Infinix
- Mobil flották
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
Most nem néztem az árakat, de az aegis mindig is elég olcsó volt. Sokan használtak ilyet, nekem is ment simán 3200-on ryzen 2700-as processzorral. A 4db-ot már nem szerette annyira, de kettővel nem volt semmi gond.
-
hokuszpk
nagyúr
ez ha jóllátom, egy cl22 "mezitlábas" jedec 3200 -ram ; elspokörben a beszerelés előtt mindenképpen frissíts biost ; 2020 körül kezdtek ezek elterjedni, nekem anno az asrock b450m pro4-f egy hasonló ( samsung ) specifikácójú memóriát csak így volt hajlandó megenni, igaz 3xxx procival.
viszont ne lepődj meg, ha nemmegy 3200 -at ; ha jólemléxem a Zen+ memóriavezérlője hivatalosan 2933 -ra van specifikálva ; ha hibázik, érdemes lehet megnézni 3066 -on ; az azért szokott működni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Három modellel indul a Tecno Spark 40 széria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- XPEnology
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Autós topik
- Synology NAS
- Kifarolhat az üvegszubsztrátumok piacáról az Intel
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA 600W
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest