- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI #27713 üzenetére
Rakjam fel az ajánlott all in one drivert, utána rakjam fel a 1.9-et, és után a 3.4?
#27715FollowTheORI
Köszönöm -
Francia91
veterán
válasz
FollowTheORI #26932 üzenetére
Na akkor engem ez a PBO érdekelne, hogy állítom be a limiteket, mert nekem ez a Ryzen proci még új, második gen i7-esről (laptop) váltottam asztali gépre
-
válasz
FollowTheORI #25398 üzenetére
Gyári auto-n volt -100mV offset-tel, és úgy adott annyit neki. Aztán közben Robi_73 segített és belőttük úgy, hogy alap fesz(1.215V) plusz -100mV offset és kikapcsoltuk a turbo-t. Így max 3,7-en megy, illetve mókoltunk energia beállításnál, hogy 0-100% között skálázódjon a MHz(bár tegnap Notepad++-ba nyitott cuccon kicsit megreccent, szóval ezen még kéne állítani), és így most 40°C csendesen gyári ventivel. Már csak az alaplap hűtésére kell vmit kitalálni, mert a fixen 46°C-ra áll be.
-
TaaT
nagyúr
válasz
FollowTheORI #24725 üzenetére
Ennek én sem örülök (X370 lap, 16Mb bios), bár ahogy előttem írták a 3000 szériával még sokáig el lehet majd lenni. Amúgy kb 3évre tervezek/nék a mostani konfiggal, max talán 4év.
-
Gyuri27
félisten
válasz
FollowTheORI #24752 üzenetére
Nem vagyok kétségbe esve.
A 4xxx mikor kijön rajta lesz minden felár. Mikor normalizálódik akkor tolja le az árakat.
Látatlanba mondom egy 3xxx 8 magos sokáig elég lesz átlag usernek. Csak gyözzön az ember vga-t rakni alá.hokuszpk: b450. Büntiből tessék minden ryzenhez kapcsolódó irásom átolvasni.
Az af egy furcsa valami. Ugye neki azt mondták, hogy ő egy 1600. De a lelke mélyén tudja, hogy 2600. És így jól kezelve képes 3.6 fölé boostolni. Nem mondom, hogy eléri a 2600 boostját. A 1600-t viszont simán és felette is.
Volt 1600-am. Eladtam. Rizikós volt. Majd jött 1200 és utána lecsaptam az af-re. Nem bántam meg. Nyilván nem ég és föld a két proci. De azért érezhető. Meg kicsit jövő biztosabb.Chaser: kolléga helyében az smt-t offolnám és megnézném, mérném, hogy mennyi a diffi.
Nem tudom mivel és hogyan játszik. De könnyen lehet pure 6 maggal előrébb lenne minden szempontból. -
Gyuri27
félisten
válasz
FollowTheORI #24734 üzenetére
Az csak kozmetika volt 3xxx-nek. Vagy volt valami problémád e bios nélkül ezzel a lappal 3xxx-el?
Most nézem a 370 taichit arra is kijött ez a bios. Nem kellett 470-et, 570-et venni. De még 350-re is kijött. Szarok ezek mind. -
törölt tag
válasz
A napokban adtam el egy A320-as lapot, és most kaptam választ a másik vevőtől, hogy megérkezett hozzá a 3200G, ami az előbb említett lapban volt. A linkelt dián (vagyis a videóban szereplő dián) a 3xxx sem szerepel az A320-as lapoknál, úgyhogy ennyire nem eszik forrón a kását. "Max" lapot vettem, szerintem abból maximum az első gen ryzen és a bristol támogatás ugrik, mert alapvetően a bios chip mérete miatt van kavarodás (nem fér bele 8 féle mikrokód és szivárvány okádás).
-
Gyuri27
félisten
válasz
Az amd nem tiltja. A lap gyártókon múlik irnak-e biost. Ne temessük még ezt.
Meg ott is irtam itt is irom. Amig a b450-ben megy a 3800-3900-3950 nagy bajban nem vagyunk. -
Raidon
őstag
válasz
FollowTheORI #21315 üzenetére
Mondjuk ár értek arányt néztem meg felszereltséget 😃😃😃 valakinek Asust is kell “kéviselni” hátha jön pár kérdés
-
Speed®
titán
válasz
Az utolsó indok valós sajnos..a Strix B450-I eléggé fájt
-
Raidon
őstag
válasz
A gagyit kifejthetnéd 😃 én pl néztem azt is mire van szükségem előtte ASRock lapom volt azzal sem volt problémám most csak mielőtt váltottam azért lett Asus mert kb P4 óta nem volt gondoltam megkóstolom
-
Sev!er
aktív tag
válasz
FollowTheORI #21033 üzenetére
Köszönöm! És miért lehet túl magas az átlagfesz? Valamint, akkor miket kellene beállítanom és mire? Bocsi, nem értek hozzá
-
Paxker315
veterán
válasz
FollowTheORI #21033 üzenetére
És a LLC nem opció? Nekem segített alacsonyabb feszültség mellett stabil vcore OC-t belőni.
-
Sev!er
aktív tag
válasz
FollowTheORI #20990 üzenetére
Hát igen, ezért is írtam ide. Állítsak még az offseten, hogy lejjebb menjen a feszültség? Ez nem lesz para hosszútávon?
Köszi
-
Sev!er
aktív tag
válasz
FollowTheORI #20650 üzenetére
Koszi. Jol van illesztve, tobb mint egy évig használtam gond nélkül. Ez csak az elmúlt 1 hétben jelentkezett. De holnap érkezik egy új hűtő, aztán win reinstall meg bios frissítés és megnézem utana.
-
GIORGIONE76
őstag
válasz
FollowTheORI #20592 üzenetére
természetesen a 2700/X - 3700X váltásra gondoltam
-
kisza25
félisten
válasz
FollowTheORI #20595 üzenetére
Gyanús is volt, hogy nem éreztem visszalépésnek az 1600-at az 1600x után, nemrég derült csak ki, hogy miért
Mérve is alig van különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest