- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
hokuszpk
nagyúr
válasz
Chainsaw #27736 üzenetére
"-hát egy kazán,melegszik,a gyári hűtő akkor sem engedi 70 fok fölé,mondjuk+4 venti van a házban!"
a PBO miatt ilyen, de nem kell aggodni, 95 fokig birja a proci.
"-brutál gyors még 2666Mhz ddr4 mellett is."pedig ma már az 5xxx fényében már nemigazán számit annak
nekem volt 2700X is, de a mostani 3800XT egy sebessegi fokozattal feljebbvan, es az 5xxx még erre is tesz egy lapáttal..."-win boot idő lemértem 7 másodperc."
ha bekapcsolastol szamitva annyi, az szep ; de a periferia felismeresek - inicializalasok miatt ez gepenkent erosen valtozo, ha a win logo feltunesetol kezdve méred az egy masik tortenet.
-
Speed®
titán
válasz
Chainsaw #27733 üzenetére
Világítani világít, de random, kell az RGB kanóc vagy az USBs, ha szoftveresen akarod mahinálni. Ellenben azzal. jársz a legjobban, ha eladod és minimál difivel rádobsz pl. egy 224XT Basicet legalább. Feltéve persze, hogy a csicsánál fontosabb a csend és a hűvös üzem/maxboost.
-
Speed®
titán
válasz
Chainsaw #27726 üzenetére
Azt már egy sima 2600 is kitekeri.. hosszútávon nyilván jó a 2700X, de azt is csinálhatod, hogy most egy olcsó 1600AF/2600, aztán ha lesz komolyabb VGA, lesz értelme frissebb/gyorsabb procinak is. Én sima 2700@4Gt használtam sokáig megelégedve, a 2700Xekkel, amik nálam jártam, nem voltam maradéktalanul elégedett, PBO-offset mellett is jobban melegedtek, a teljesítmény meg IPC téren nem volt akkora, ami az egyéb negatív dolgokat ellensúlyozta volna.
-
Csupingo
veterán
válasz
Chainsaw #27721 üzenetére
Az a baj a 2xxx-es ryzen procikkal, hogy még 1 szálon nem olyan erősek, ezért játékok alatt nem domborítanak akkorát. Ha hosszabb távra tervezel, akkor tényleg érdemesebb lenne akár újabb ryzen-ben gondolkodni, vagy 10xxx, 11xxx-es intelben. Persze ha csak ezek a régi játékok pörögnének, akkor jók ezek a cpu-k is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B550M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA FSP 700W
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged