- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
konci79
őstag
Aida alatt 62 fok körül állt meg nekem, kb 1000-es fordulaton. Mondjuk még régebben cseréltem Wing Boost 2 venture a hűtő ventit.
Lehet hogy ezért nem ajánlják az R 4.0 lapot, jobban melegszik...
Valamelyik évtől már am4 kompatibilis amúgy a hűtő, csak én régebben vettem, még fm2 -höz.
Na ott nekem se volt csendes, mondjuk ott is a lap egy fapados gigabyte volt, gyakran túl melegedett. -
konci79
őstag
Sokáig gondolkodtam hogy vegyek-e egy ilyesmi hűtőt , vagy rendeljek egy am4 kit-et a Macho 120 rew.a- hoz.
Végül a kit mellett döntöttem, egyáltalán nem bántam meg, elnézve a tiédet...
Játék közben is csendes a gép, 48 fok körül, 7-800 a hűtő max. fordulat, de inkább kevesebb, ráadásul egy sz.r szellőzésű házban.
Neked meg pörög 2000-el, és még le sem hűti annyira... Érdekes.Szerk: milyen alaplap?
-
törölt tag
Próbáld ki alulfeszelve a processzort. Erre két lehetőség van:
offset negatív előjellel (pl.: -0,1V),
vagy fixálod a a feszültséget és akár az órajelet is.
3200G 1,26V körül volt stabil 4000 MHz-en.
Első körben 4000 MHz-en próbálkoznék 1,275V-on, aztán csökkented a feszültséget amíg stabil. -
kzkz
őstag
Került a procira egy Arctic - Freezer 33 eSports Edition és a ház elejére egy 12cm-es házventi.
Alapjáraton nem igazán van különbség, de terhelésen nyertem kb. 15 fokot.A teszt elején 3900Mhz-en megy felmegy 75 fokra, majd 3 perc után 3800-3900Mhz-között mozog, inkább a 3800-hoz közel, és visszaesik a hőfok 70-re.
Kicsit halkabb ez a hűtő teljes terhelésen, de nem túl sokkal.
-
Egyre inkább gyanakszom, hogy egyes lapok XMP esetén túltolják a különböző feszkókat (a memórián túl is), mert ugye valahol ez az XMP is tuning, csak "hivatalos". Kíváncsiságból a hétvégén majd kilövöm az XMP-t és úgy is nézek hőmérsékleteket. Amúgy nekem egy olcsó ID Cooling egy Arctic P8-al felokosítva picivel jobban és sokkal csendesebben hűt, mint a gyári.
-
Nekem ugyan nem 3400G van, hanem csak 2400G, de soknak tűnik az üresjárati 50 fok körül. 40-45 fok körül van a 2400G jellemzően, ha csak böngészgetek (RAM 2933MHz XMP-vel). A hűtő ugye nekem gyengébb, Spire helyett Stealth, kupak alatt itt paszta, neked forrasztva, meg a ventiprofil is olyan nálam, hogy 60 fokig ne kapcsoljon feljebb, idegesített a felpörgés.
Szóval nálad valami nem oké szerintem.
Mivel nézed amúgy a hőt?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 5800X 8 mag / 16 szál / Beszámítás OK!
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Honor 400 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest