- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
Hmm nem tudom, lehet.
Nekem ezt a leírást ajánlották. Már átfutottam rajta, nagyon hasznos, de még nagyon nem mélyedtem bele.
-
Skynet258
veterán
Áh nem, semmi értelme esetemben, net meg home office... még az alap is sok nekem.
Nekem 3.6Ghz alá nem nagyon akar menni, pedig nézegettem már az energiasémákat is. Csak most is épp 46 fokos, ami egy NZXT vízhűtéssel elég furcsa nekem. Lehet a pasztám sem volt már a toppon, cirka 2 éves Grizzly került rá...
-
törölt tag
Nem csak a Win tréfál meg?
Arra gondolok:
Start menü - jobb klikk - Pwershell (rendszergazdaként) -> "msconfig" [Enter] -> "Rendszerindítás" - itt "Speciális beállítások" -> "Processzorok száma" itt mit ír?Itt lesz a kutya elásva. Pipa ki OK. Újra indítás.
Vagy átírod 16-ra a CPU-k számát. OK. Újra indítás.--- Nehogy már a nyúl (Windows) vigye a vadászpuskát.....
Proci váltásnál előforduló jelenség.
-
Gyuri27
félisten
Haver haverjának most dobtunk össze. Belsőépitész. Aztán mennek ot a renderek, vray (ha jól irom) ilyenek.
Barátomnak is lesz majd (csak ő most tesztel). Jelentem fasza.
1,2 alatt gyári 4,6 fölé boostol picivel. 60 fok munka közben. Szedi a lábát.
Irdatlan jó proci. Ár/értékbe szerintem veri az 5800X-t. -
hokuszpk
nagyúr
3800XT vs 5700G viszonylatban tudok nyilatkozni, nalam $DEFAULT a 3800XT CB 20 singlecore teszten 540 -es erteket kapott, az 5700G alapon ment 580+ -t, multicoreban kb. ugyanazt tudja a ket proci, alapveto kulonbseg, hogy a 3800XT 105/142W -bol, mig az 5700G 65/88W -bol . vegul egy kis finomhangolas utan 602 pontban kiegyeztunk
annyit meg hozza kell tennem, hogy en egyelore nemhasznalom az IGP -t, pedig en is azert vettem ezt, hogy jopenzert eladjam a Vega56 -ot, de sajnos valami interferencia van az osoreg tvkartyammal. Valamennyit csokkenthet a teljesitmenyen az IGP memoriasavszeligenye, de a 3600 -nal mindenkeppen joval erosebb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óvodások homokozója
- Villanyszerelés
- PlayStation 5
- Sweet.tv - internetes TV
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Konteó topic
- Hiába az USA kritikája, az EU nem enged a technológiai törvényeiből
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i5-560M I 4GB I 250GB I DVD I 15,6" HD+ I Garancia!
- Samsung Galaxy Z Fold5 , 12/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest