- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lavar
aktív tag
válasz
proradeon #6280 üzenetére
B450M gaming plus, írtam a supportnak de sablon válasszal leráztak:
Thanks for contacting MSI technical support.
Regarding your concern, we are sorry, HDMI port supports maximum resolution of 4096x2160 @30Hz, 2560x1600 @60Hz. Please refer to the information at MSI Website.
https://www.msi.com/Motherboard/B450M-GAMING-PLUS/Specification
Thanks for your cooperation in advance
Asztalon nincs 75, játékokban ki tudtam választani, de a sync tuti nem működött, mert azt éreztem volna.
Előző konfigomban egy 470-el tudtam használni, de a sima 75 hertzet is tudtam sync nélkül egy gtx950-el, cru után.
Végül úgy döntöttem, hogy kinyomom inkább, és úgy állítom be a játékokat, hogy meglegyen a 60+.
Ezt resolution scale levételel, vagy csak szimplán játékon belüli felbontás csökkentéssel (720p-re) simán hozza. Csúnyának csúnya, főleg ha előtte volt egy jobb gpu-d, de nekem erre a heti 2-3 órára elég.Ha nem érkezik mástól releváns válasz, akkor próbáld ki te is hátha működik, max elállsz tőle.
-
whYz
őstag
válasz
proradeon #5911 üzenetére
Szia
Igaz kicsit regi ez a hsz de csak most vettem eszre.
Ugyan ezzel a hibaval szenvedtem honapokig. A problema a chrome-al van. Ha kikapcsolod a hardveres gyorsitast akkor megszunik a problema. Az uj chrome dev-ben mar javitva van ez a hiba, de nem tudom mikor kerul be a fix a stabil valtozatba.
-
Vartanus
őstag
válasz
proradeon #5920 üzenetére
Dehogynem. Ha semmilyen más böngészővel nem jön elő akkor a probléma nem az AMD-vel és nem a Vega IGP-vel van, hanem a probléma maga a Chrome, mint mondtam más platformon is tud érdekes dolgokat produkálni...tehát jelen esetben a problémát megoldod a böngésző cserével.
Amúgy egyéni vélemény de ja nem is hülyeség a winyfos helyett a Linux és nem a problémád miatt, hanem úgy amúgy is.
Intelen az (U)HD Graphics IGP-t(grafikus lassítót
) használtad?
-
Kupszi
aktív tag
válasz
proradeon #5916 üzenetére
Nem tudom mire vezethető vissza ez a jelenség, nekem működik. Én is Chrome favorite vagyok, az android sync miatt használom.
Próbálj mindent alapra tenni, default bios, ha így is csinálja akkor valami nem kóser.
Nálam még ilyen akkor fordult elő, mikor a CPU-t vagy az IGP órajelét kicsit meghúztam, persze visszaállított gyári beállításkor nem jött elő hiba.
Érdemes megnézni, milyen Windowst használsz milyen verzióval, valamint a legújabb Chipset driver feltenni, valamint az új Radeon Vega drivert is.
Így hogy a RAMmal mókoltál így már az kiesett mint hibajelenség. -
tomazin
veterán
válasz
proradeon #5857 üzenetére
Sziasztok!
tudom, hogy nem vagytok jövőbelátóak, de ha én csak a cyberpunkra akarok majd gépet fejleszteni és max ennyit leszek hajlandó jövő áprilisban is kiadni cpu-ra, akkor ezt most mennyire bestbuy? megéri megvenni, vagy jövőre már jobbat kapok ennyiért? (nyilván, ha nem csak elárazás) -
Kupszi
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- LED világítás a lakásban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- AMD Ryzen 5 5600X - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen R7 5800X 3D / 20 hónap Aqua.hu garancia / Beszámítás OK!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest