-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko
senior tag
válasz
stargazerhu #2033 üzenetére
Kezdek afelé húzni, hogy megveszem a refet, majd teszek rá valami normális hűtést.
Van olyan hely ahol normális áron hozzá lehet jutni hétvégén a 290-hez?
-
Darko
senior tag
-
Darko
senior tag
válasz
Goldmen75 #1992 üzenetére
Relatív hogy mennyire vészes, évek óta csendes gépem van, kompromisszumot tudok kötni hangerőben egy szintig. Amúgy MK-26-ot tennék rá.
(#1991) Hoorus: én is már rendelném, nagyon vissza kell fognom magam, ha biztosan tudnám, hogy egy darabig nem lesznek nonref. hűtős megoldások, már rendelném.
-
Darko
senior tag
Egyes hírek szerint idén már nem jönnek ki a nem ref. hűtős változatok, én meg nem várnék a vétellel 2014-ig, ha nem muszáj. Mit gondoltok, ha veszek egy ref. hűtős változatot (290 nonX) és teszek rá valami komoly hűtést, elérhetem vele azt a szintet amit a majdan megjelenő nem ref. hűtéssel jelentkező kártyák tudnak? Gondolok itt a hangerőre, hőfokokra és a jobb hűtés miatti tuningpotenciálra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Medence topik
- Hardcore pizza és kenyér topik
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- iKing.Hu - OnePlus 13 - Black Eclipse - Használt, karcmentes
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest