- Mobil flották
- iPhone topik
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bogarfx
aktív tag
válasz
CsigaGyilkos #21479 üzenetére
Feltettem egy új 64 bites Win 8.1-et, frissitéseket is leszedtem, feltettem a 14.4-es drivert de a helyzet változatlan. Semmilyen más drivert nem tettem fel.
Igazából nekem már az is fura, hogy a memória felmegy 150-ről 1250-re, a gpu meg marad 300. -
bogarfx
aktív tag
válasz
fatal1ty1984 #21477 üzenetére
2 órája raktam fel egy teljesen új windows 7-et, és csak az alaplapi lan drivert tettem fel
-
bogarfx
aktív tag
válasz
bogarfx #21465 üzenetére
Új wint raktam fel, a hiba még mindig fennáll, próbáltam a 14.4-es drivert semmi.
Próbáltam Sapphire Trixxel megemelni a gpu feszültséget, órajelét, power limitet, a gpu maradt 300Mhz-en továbbra is. Tápnál is kicseréltem a PCIE kábeleket, hátha...
Valakinek esetleg valami egyéb ötlet?
Esetleg BIOS csere?
Jelenleg ez a BIOS van rajta: -
bogarfx
aktív tag
válasz
Montesantos #21464 üzenetére
Ezt még nem próbáltam ki, hosszú este elé nézzek azt hiszem
-
bogarfx
aktív tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni sajnos
Ma került hozzám egy új MSI 290 Gaming és az a bajom, hogy a GPU nem ugrik fel 1000MHz-re, hanem marad szépen 300Mhz-en, próbáltam 3dMarkot, Unigine Heavent, a helyzet ugyanaz.
Alaplap BIOS-t is updateltem, feltoltam power limitet is, fel is emeltem a gpu-t pár mhz-et msi afterburnerrel, de semmi.
Kipróbáltam az új béta drivert, meg a 14.9 drivert, de semmi.
Teljesen tanácstalan vagyok, most kaptam meg a kártyát, erre küldhetem is vissza gariba?
Előre is köszönöm a sgítségeteketÜdv,
Balázs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest