- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
KAMELOT
titán
válasz
amadeuxs #8658 üzenetére
Mond meg nekem ki használ már 2014-ben D-sub-ot. Add el azt a monitor és vegyél rendeset. DVI HDMI és DP portokon kösd össze. Átalakítózni meg felesleges.
Az egy nagy szégyen, hogy a kártyákhoz adnak ilyen 2-3euros átalakítót. Szerintem akinek van 400 euroja egy VGA-ra akkor lesz neki 180 euroja egy DELL U2312HM monitorra legalább. Szóval az egy szégyen akinek ilyen vga mellé ilyen semmi monitor párosul. -
kovab0de
tag
válasz
amadeuxs #8649 üzenetére
Sziasztok!
Engem is érdekelt a dolog ezt találtam:
http://prohardver.hu/tudastar/dvi_interfesz.html
Eddig 2 kártyával találkoztam xfx r9 290 és sapphire r9 290x és mind két kártyánál csak dvi-d csatlakozo van ami.."DVI-D: Csak digitális átvitelre használható DVI változat, mivel az ilyen típusú aljzat és kábel csatlakozósorából hiányoznak az analóg kompatibilitást megteremtő tüskék. Kompatibilitási szempontból meg kell jegyezni, hogy az ilyen típusú konnektorral szerelt termékhez csak DVI-D típusú kábel használható, DVI-A és DVI-I nem!" -
-
N.Ferry
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- Vezetékes FEJhallgatók
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Konzol Screenshot
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest