Hirdetés
- iPhone topik
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
 - Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
 - 9000 mAh-s Redmi készül
 - Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
 - Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
 - Google Pixel topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló

Új hozzászólás Aktív témák
- 

válasz

GeneraL_XTX

üzenetére
						Okulva a történtekből, azért veszek pár ventit. Ha cserélek is vga-t, akkor is jól fognak jönni.
Aztán majd kiderül. A végösszegen ez már nem oszt vagy szoroz.Habugi: Persze igazad van, felesleges idegeskedni, higgadtan kell vele foglalkozni, ha nem megy, vissza lehet vinni, el lehet állni a vásárlástól is. Persze nem ez a cél, de majd kiderül mit tudok kihozni belőle.
Annyira dicsérték az msi 390-est hogy így meg úgy ez a legjobb, fel sem merült bennem, hogy akár a 80 fokot is el fogom érni. Egy szaros gyári hűtővel van a gépembe egy 6500-as proci, akármilyen tesztprogramot ráeresztek alig éri el a 60 fokot. De inkább 60 alatt. Ebből is gondoltam, hogy nem egy rossz ház ez.
Aztán amikor a vga elindult nyíl egyenesen a 90 fok irányába, majd azt is túlléptem, csak az jutott eszembe, hogy ez most valami vicc?
Én hiszek a tapasztaltabbaknak, ezért is írok ide, de az számomra fura, hogy az állítólagos legjobb 390 ennyire melegszik. Ha ez igaz és a 390-ek közte ez még jó hűtésnek számít akkor milyen a rossz (asus, gigabyte)? Az kb ki is kapcsolt volna. Használni sem tudnám.
Nyilván a házam szellőzése sem tökéletes, de a fentiekből azt szűrtem le, hogy ez inkább hitvita, hogy melyik gyártótól veszek 390-est mint hogy tényleges különbség. Vagy egyszerűen kifogtam egy jobban melegedő példányt.
Én nem akartam a házon fukarkodni, de túl sokat sem szándékoztam rá költeni. Most raktam össze 1 hónapja egy új konfigot, a házat is akkor vettem. Monitort is kellett vennem, mindent, 400k körül járok. A gép ajánlós topik ajánlására vettem az n300-at. 16k-volt. Nyilván nem akarom most már is kicserélni. Így is volt gondom memóriával, alaplappal, voltak plusz költségeim, elég volt. Ha ebben a házban nem tudom normális hőmérsékletre visszaszorítani a 390x-et akkor sajnos mennie kell és jön egy kisebb fogyasztású helyette. Minden esetre köszönöm neked is a tanácsokat, hasznos volt, és ma veszek is pár ventit, aztán este írok tapasztalatokat.Bratilla95: Köszi. Akkor egyelőre hagyom azt én is.

Új hozzászólás Aktív témák
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Gigabyte AORUS GeForce RTX 5080 MASTER ICE 16GB GDDR7
 - MSI RTX 3070 8GB GDDR6 SUPRIM X - Dobozos, Újszerű - Eladó!
 - SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
 - Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!
 - ASUS ROG STRIX RADEON RX 6650 XT V2 OC EDITION 8GB GDDR6

- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
 - iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3897, 95% Akkumulátor
 - Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő