- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen GPS-t vegyek?
- Magisk
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
AMD Radeon™ R9 290 / 290X / 390 / 390X téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Akinek van kedve és ideje illetve megvan a játék, mérne nekem egy fraps benchmarkot bf4 64 fős siege of shanghai map-en? Mindegy, hogy 290 vagy 290X. 10-15 perces benchmark elég lenne, előre is köszönöm!
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Televan74 #3650 üzenetére
Várom már nagyon én is, főleg a Sapphire Toxic hűtését. Egy ilyenre fogok benevezni ha minden jól megy.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
N.Ferry #3610 üzenetére
Szakamilag nem tudom megválaszolni, de szerintem a konzolokban lévő hardverek integráltságából való előnyt kell a pc-n is megvalósítani hogy tudja tartani a lépést. Eddig számokkal adták el a kártyákat és ez elég is volt az embereknek, "ennyivel több van bene" most ami több az ki is lesz használva remélhetőleg.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
HoReSz1975 #3518 üzenetére
Pontos dátum nincs. Lehet megjelenik még ebben a hónapban, lehet csak jövőre. Ez is csak találgatás, hivatalos info sincs.
-
CsonkaImo
addikt
válasz
Malibutomi #2189 üzenetére
-
CsonkaImo
addikt
Sziasztok!
Egyedi hűtéses példányok mikor várhatók? Tudom, hogy egy darabig csak referenciát lehet venni de volt róla szó, hogy jönnek majd a gyártók megoldásai is. Van erről valami infó?
TTomax: Bf4 topicjában többen is tapasztalták már a jelenséget, nem csak r9-es szériánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicban tilos bármilyen offtopic hozzászólás írása!
Ilyen célra használjátok a Lokál fórumban található offtopicot.
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest