- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
d4nl
tag
válasz
colossal89 #1705 üzenetére
Köszi, mondjuk az orrom előtt a megoldás.. a displayport. Ha nem sikerül, jövök tanácsért. thx
-
d4nl
tag
válasz
CirrMee #1702 üzenetére
előbb lehet nem voltam egyértelmű, de ugyanazzal a hdmi kabellel vegen a hdmi-to-dvi atalakitoval volt osszekotve a gtx460 is mert mindket kartyan csak egy hdmi kimenet van amire a pc monitort dugtam.a hang atment, a windowsos hang beallitas ablak latta a tv-t es ha alapertelmezettkent valasztottam ki, azon szolt hibatlanul az audio
-
d4nl
tag
sziasztok!
vettem egy sapphire r7 260x 2gb kártyát, és szükségem van kis segítségre. előző nvidia gtx 460 1gb kártyám elfüstölt és azt váltotta. A problémám, hogy azzal az előző kártyával ki tudtam küldeni az audiot tvre simán ezzel pedig nem. Ugyanúgy, ahogy az előzőt ezt is hdmi kábellel csatlakoztattam a tv-re de átalakítóval a kártya dvi kimnetére. ennek ellenére a win7 látta és a hangot simán át tudta vinni tvre. ez a kártya vajon nem képes rá vagy csak beállítás kérdése?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- HP OMEN 3080Ti 12GB
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest