-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyuszyCaster
senior tag
látom asuséknél van bios fekete halál fix el kérdés hogy pl a zafir mikor csinál egyet?
-
NyuszyCaster
senior tag
Sziasztok
megtörtént az első beszélgetés a pcx el..... gari ügyben mivel az r7 260x re háztól házig gari van igy ők intézik a futárt deeeee nem hajlandóak addig karit cserélni még nagyobra sem ráfizetéssel amig a sapphire magyaroszági forgalmazója rá nem bólint csak tudnám ki az és hol találom
ja és... a karim mai árát számolnák ráfizetésnél nem a számlán lévőt,,,, -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
colossal89 #1587 üzenetére
hajrá mérnök úr
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1573 üzenetére
ez már lassan netséges lesz sajnos
én csak azt nem értem hogy miért nem lehet valamit rendesen megcsinálni?? már már ott tart a sapphire is lassan mint a Gainward 7600 gt m volt ami kemény kétnapig volt meg hazahoztam szép uj jó gyors stb majd jött egy kis F.E.A.R ozás és a zsir uj kari egyszer csak fekete kép és kijött belőlle amitől müködött a füst..
és máris sipolás hegyek majd kari és lapcsere
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CirrMee #1570 üzenetére
én ezt értem és vágom is de ha ennyire nincs köze semmihez ezekkel a vga kal kapcsoltban az AMD nek akkor akár le is szethetnék a pci e csati fölül az AMD föliratot a következő sorozatnál
lassan úgy náz ki a dolog hogy a vásárló a hibás jajjj szegény ATI 3870 em sosem volt ilyen gond vele
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CirrMee #1560 üzenetére
"Valószínűleg nem lépte át még a nemzetközi szaksajtó ingerküszöbét. Az AMD meg nem biztos hogy tud arról, hogy pl az Asus 270X -es szériája milyen hibaszázalékkal fut, elvégre a garis részt az Asus intézi, és nem az AMD."
ez igaz és nem hibáztatom az AMD t csupán csak annyit akartam kihozni belőlle hogy végül is ők az "abya cég" az ő termékük isez a kari az már csak hab a tortán hogy gyártja az asus a giga az msi az xfx a sapphire aki ráadásul referencia partner is!! és még semmi visszajelzés nem ment volna az AMD felé? ez kicsit hihetetlen számomra persze ok ez csak egy vga ráadásul nem is méregdrága
és nem egy suzuki vagy merci vagy opel ahol valami gondot találnak hivják vissza azt a szériát
kb 6 éve volt olyan hogy a WD nek volt egy hibás vinyó sorozata és értesitete az üzleti partnereit azok pedig a vevőket és kicserélték a vinyót ha az a széria volt
de hát ez más téma voltinkább most az izgat hogy a pcx hogy ál majd a kérdéshez...
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
CirrMee #1557 üzenetére
nyilván minden hol ugy szerepelnek ezek a kártyák hogy AMD radeon az sus a sapphire meg a többiek csak megkapták vagy vették a jogot hogy piacra dobják a nevükkel ezt a szériát de mindegyik gyártó kártyáján ott figyel az AMD felirat
persze ez nem azt jelenti hogy ők a felelősök minden hibáért hiszen a referencia kártyát ők biztos nem húzták agyonra és persze a referencia nyákot sem az AMD tervezte át mint pl: az msi kariknál.... de azért valamenyire az AMD felelősége is észrevenni hogy ezzel a szériával nem stimmel valami gyártótól függetlenülés valamit biztosan lehetne tenni mert sokan sokan vették ezt a szériát..
mondom ezt én aki csak AMD procit és RADEONT használok
nem azt mondom hogy most mindenkinek azonnal vissza rendeljék a kariját és cseréljék
de valamit lehetne tenni
én aki esküdtem és ma is esküszöm a sapphire kártyákra már azt mondom hogy az mégsem járja hogy egy 3 honapos kártyán időnkint úgy zörög a venti mintha egy második világháborús vadászgép repkedne a gép körül és hiába nincs bajom a kari teljesitményével ez a csörgő venti és a néha jelentkező feket képernyő zavar és idegesit.. nem azért fizettem majdnem 40 ezer ft-t hogy igy legyenek a dolgok -
NyuszyCaster
senior tag
azért már nem fogom cserélni a saját pénzemen a hütést inkább megy vissza gariba és jön egy másik azthiszem 270 persze ha pcx nél meglehet oldani a cserét...
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Habib[HUN] #1550 üzenetére
véleményem szerintt ha ez a hőcsöves oc akkor a memória órajelét vedd vissza 1625 re ha jól emlékszem a hócsöves 1150/6600 az az 1650 en megy
mostmár én is kezdem azt hinni hogy gyártótól függetlenül sz@r az egész r7 260 széria -
NyuszyCaster
senior tag
lehet talán nem is driver vagy ilyesmi ez a fekete képes dolog?
éppen kiléptem a wolfenstein the new order ből és fölmentem a facebook ra és egy játékkal játszotam mikor egyszer csak fekete lett minden és reset igaz hogy a 14.6 os beta driver van fönt de én inkább a böngészővel kapcsolatosan gyanakodom csak nem tudom mi a ludas mert firefox van meg az adobe flashplayer igaz abból talán nincs is x64 es verzió lehet hogy e 2 dolog közül is bekavar valamelyik? -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
NyuszyCaster #1537 üzenetére
ma játszotam az ets2 vel és véletlenül kétszer nyomtam esc t és fekete kép csak reset segitett.....
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
kalozhun100 #1533 üzenetére
szerintem ez nem a gpu baja csak simán driver gond és lehet hogy a régebbi lapkészletekkel sem jön ki igazán ilyen böngészés közbeni fekete téma nekem is volt de csak az elején azóta sem
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
colossal89 #1478 üzenetére
thx én pont a lapodat nézegettem a pcx nél
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
colossal89 #1472 üzenetére
őszintén szólva halvány lila gőzöm sincs hogy mi lehet a gond nekem egy régi öreg ddr2 config van amd phenom 1 procival és mondom nekem csinálta de a havernak intel i7 proci van ugyan ez a kari és opredszeri is win7 x64 és neki soha sem csinálta pedig a minitor 20 perc után kikapcsol neki és 1 óra után alszik a masina és simán ébred neki egér mozditásra...
nem tudom mi lehet ez de valami nem jó ja és neki is dvi vel van csatizva a monitorhoz
nekem játékban sosem volt kékhalán meg ilyesmi úgyhogy nem értem én sem ha a gpu nálszúrtak el valamit az gáz de szerintem driver bár abban sem vagyok biztos -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
freestailo #1466 üzenetére
szerintem sapphire az jó lesz nyugodtan vedd meg ... pl nekem csak az a gondom hogy mikor föl van húzva a venti és a kari komolyabb játéknál mikor vissza veszem alapra kb 50 fok körül kicsit csörög a venti de sem 50 fok alatt sem fölöte nem zörög ezt nem igazán értem mitől van de más gondom nincs vele a hőcsöves órajelein simá megy...
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
colossal89 #1469 üzenetére
nekem sapphire van és nem a hőcsöves... a monitor dvi vel van csatlakoztatva semmi usb s gondom nincs le sem kapcsol mióta az anti zerocore progit használom monitor kikapcs és alvó állapot kikapcsolva
driver 14.6 os beta.. mikor megérkezett a kari akkor volt hogy lement alvóba és vissza is jött az még a 13.9 driverrel volt azóta még a zerocore kikapcsolót nem használtam csak a reset segitettszerintem ez nagyon nagy driver gond lehet igazán meg kellene már óldaniuk ezt a gondot....
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
freestailo #1460 üzenetére
hmmm már megint asus.............
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
freestailo #1458 üzenetére
mi az hogy még a driver sem volt fent és már fekete halál,, milyen kártyád is van?
-
NyuszyCaster
senior tag
dummytray nek csinálsz egy mappát bele teszed csinálsz neki egy parancsikont
megyitod a mappáját utánna inditópult megnyitás c
trl+v majd ctrl+c de lehet hogy forditva szoval bemásolod a prencsikont majd bezárod az inditópultot majd ujra megynyitod de már megyitás al users és oda is bemásolod a parancsikont resi és már indulnia is kellx64 alatt két ikont rak ki az értesitési részre bármenyiket zártam be jött a fekete halál viszont ha úgy hagyom hogy két ikon van megy rendesen direkt egész éjjel ment és nem kapcsolt le
-
NyuszyCaster
senior tag
kicsit fura ez hogy nem jó a 260asszéria de miért is nem?? először is a driver sem jó teljesen hozzá ... zerocore fekete halál,, van akinek nem jelentkezik... ne tegyél ccc föl úgy tuti jó vagy van rá progi én azt használom és müködik textura hibák... melegedik az tuti nekem a gyengébik zafir van 1150/1625 ön hajtom semmi gondom vele msi tuning progival használom ventit füljebb lehet húzni ha melegedik
ja és manapság mi müködik rendeltetés szerüen????
-
NyuszyCaster
senior tag
teljesen igazad van irtam egy hsz ben hogy isminek is megjött az uj kari amin PQI ramok vannak én nem tudom mi köze a ramoknak ehez de az első olyan inditásnál amikor több órát ált a gép nem indult csak 5-6 inditásra addig lesipolta hogy nincs vga... adott a srác neki +20% feszt és nincs semmi gond azóta sőt jobban húzható szerinte mint a sapphire pl.
vagyis olyan sapphire amin más ramok vannak azt hiszem HYNIX vagyis az én karimon ez van gondolom a többiekén is csak az uj sorozaton lehet más
-
NyuszyCaster
senior tag
srácok van köztetek valaki ram tudodr? még a ddr2 korszakból
ha igen irjon már pm et nagyon szépen kérem -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
freestailo #1197 üzenetére
lehet egy év mulva már semmihez nem lesz elég a 7950 szerintem ahoz a procihoz felesleges az akari
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Dude666 #1174 üzenetére
Szia az ideális 6500 az az 1625 mhz azt jelenti hogy normál körülmények mellet ha ide van álitva nem csikoz és hibázik egy nem tul jól szellőző házban sem külföldi oldalakon irták hogy 7000 ig menek a ramok de az már ott sokat hibázik mellesleg a sapphire hőcsöves oc karia sem 6500 on ment gyárilag hanem 6600 on de ott hőcsöves hütés van vagyis volt mert a kari eltünt a piacról
driver szerintem majd csak ősszel valamikor nem sieti el ezt a dolgot az amd csak csinálnák meg rendesen
más az ismi karija is megérkezett a pcx től és a gpu z szerint a karin található vramok gyártója PQI lol hát ez fura msi kariról van szó
-
NyuszyCaster
senior tag
Eddig ugy néz ki hogy müködik az anti zero core
hozzá rendeletem a win inditásához igy azzal sem kell törödni majd eldől hosszútávon jó lesz e
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
bolcsodal #1143 üzenetére
Sajnos ezzel egyet kell értenem nincs normális driver a karikhoz maga a kari hiába jó ha kaki a driver anno az ATI korszakban is volt hiba néha de max egy hét és jött a javitott driver most meg évente jó ha 3 driver van viszed nem viszed ez van alapon...
MARTIN!!! ok de milen fegyverrel??
-
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
A Catalyst 13.12 minden olyan újítást tartalmaz, ami a Catalyst 13.11 beta v9.5 érkezésével elérhetővé vált. Az előző, Catalyst 13.9-es WHQL kiadáshoz képest a fontosabb változások listája:
Támogatás az R sorozatú Radeon videokártyákhoz
Jobb multi-GPU skálázódás Call of Duty: Ghosts multiplayer, Splinter Cell Blacklist, Saint Row 4 és Metro Last Light alatt
AMD Enduro profilok XCOM: Enemy Unknown, Need for Speed Rivals, Total War: Rome 2, Battlefield 4, Saints Row 4, Splinter Cell: Blacklist, és FIFA 14
Frame pacing támogatás multi-GPU konfigurációkhoz is, azaz a képkocka-ütemezés hatékonyabban zajlik, így megszűnik a korábban tapasztalható mikro-lag. A javítás 2560 x 1600 pixeles felbontások felett nem működik, csak ha Radeon R7 260X, Radeon R9 290 vagy Radeon R9 290X videokártyával próbálkozunk. Szélesebb körű Frame Pacing támogatás a következő hónap folyamán érkezhet, először csak béta formában.A Catalyst 13.9 WHQL óta jelentkezett pár hiba, ami javításra került:
Javítás az AMD R9 290X és AMD R9 290 sorozatú videokártyák feketehalálját okozó hibára, ami az esetek többségében valóban gyógyírt jelent a problémára
kérdés hogy mi nem a 13.12 vel keztük én igen és ugyan úgy van feketehalál 260x en a 14.14 el is......
kezdem azt gondolni hogy gagyul az AMD..... -
NyuszyCaster
senior tag
fekete képernyőre elvileg a fesz emelés mególdás bár kicsit óckodom tőlle de +10% feszemelésnél már nem csinálja vagyis eddig nem.....
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1103 üzenetére
szedd ki a 15 npból az ünnepnapokat és a münkaszüneti napokat szerintem munkanapokkal számolj ők is igy fognak de ha nem érkezett meg kérhetsz cserét és ha nem hajlonak rá a fogyasztóvédelem emlitése csodát tehet
hát lehet hogy jó energiatakarékos ez a zero micsoda de igen idegesitő hogy nem jó rendesen
valaki itt irta hogy ha jól emlékszem + 20% feszt adott a karinak és azóta megszünt -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
freestailo #1090 üzenetére
igen
-
NyuszyCaster
senior tag
szerintem is az a gond akkor
a tápnak lehet ugyan gondja mivel vannak benne tekercsek azok zizeghetnek de ettől még megy nekem 650w valamilc power volt annó ami tápnak nem nevezhető az egyszer elkezdet ciceregni és sohatöbbé nem hagyta abba csak mikor már nem indult el többé de bizom benne hogy neked men ilyen tápod van és reméllem már nem is gyártják.... -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1055 üzenetére
már nem csinálja 14.4 van fönt és vadásztam valami ősrégi chipset drivert a gig oldaláról azt is föltettem és már jó..eddig!! (bár megjegyezném hogy a catalystnak föl kellene tenni a norhtbrige drivert is) ugyanis amit a giga oldaláról leszedtem az is csak azt tette föl..
Más:
nekiáltam húzni a karit alap órajelek: 1050/6000mhz első lépésben 1100/6500 mhz majd 1150/6500mhz következő 1200/6500mhz de az utóbbi kettő nem hozott akkora javulást hogy enynire megrángassam a bajszát.. viszont az alaphoz képest az 1100/6500mhz hozott nagy javulást ott a min fps 10.3 ról 21.2 lett
szerintem itt nekem már az öreg phenon 1 x4 9600BE szab határt a dolgoknak igy úgy gondolom hogy 1100/6500mhz marad -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
HopeckoR #1052 üzenetére
nem csak neked kinai igaz hogy a google forditotta le de akkor is...
egykutyák ezek addig késégesek amig megveszed a portékájukat utána meg le vagy..... adnak külömböző hülye tippeket hogy mit csináljál és minden vissza alapra.. de ha én azt akarom hogy a kuva amd procim ne 2300 on müködjön hanem 2500 on mint ahogy ezt teszi mióta megvan hiszen azért BE jelölésü és a 3870 ment vele rendesen amugy meg az r7 es OC tehát akkor minek is mindentt alapra vagy minek a tuningolható cucc??
nem értem én a Sapphirt sem ahogyan az Asust és más gyártókat sem egyépkint egy ismi ugyan ezt a nem hőcsöves r7 260x et 1300/6800 on hajtja és eddig megy neki annyit tett hogy a ház oldalára tett egy 12 centis ventit és fujatja vele a vgat én tegnap néztem az enyémet 1200/6500 on stabil volt .. igazság szerint nem is mertem tovább húzni úgy hogy tud ez a nem is tudom OC e vagy nem OC sapphire is azért bár olyat is hallotam már hogy 1350/6600 on járatta valaki bár nem tudom igaz e én biztos nem küldeném meg ennyire -
NyuszyCaster
senior tag
hát sajna ez van de irtak mégegyet vagyis kiegiszitették ezt...
kedves asszonyom
Javaslom, hogy próbálja frissítést alaplap bios, chipset driver a legújabb verziót. Rollback a vezető, hogy a CD meghajtó vagy v13.12 ehhez a kártyához. Állítsa be az összes órák beállítást vissza az alapértelmezett, és próbálja újra. Ellenőrizze így, és sajnálom a kellemetlenségért.
ÜdvözlettelÉS láss csodát a giga oldaláról vadásztam valami 2009 es drivert azóta 3x teszteltem és nem volt felkete képernyő....
-
NyuszyCaster
senior tag
sziasztok
megérkezett a sapphire válasza LOLSAPPHIRE R7 260X 2GB GDDR5 OC
Részletek: Tisztelt Hölgyem
Javaslom, hogy próbálja frissítést alaplap bios, chipset driver a legújabb verzióra a fenyők ...Kérjük, ne válaszoljon erre az e-mail. Ha további információkért kérjük, frissítse a jegy a kapcsolatot a támogatási rendszer biztosított.
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Tournament #1037 üzenetére
igen azzal uj tcket kellet és oda kellet irni a gondot
-
NyuszyCaster
senior tag
irtam a Sapphire nek de eddig még nincs válasz kiváncsi leszek mit irnak erre a fekete képrnyős dologra
-
NyuszyCaster
senior tag
Srácok nállam előjött ujra a fekete kép gond ugy van az energiagazdálkodás beálitva hogy a monitort sem kapcsolja ki és alvó módba se menjen soha
és tegnap csak ment magának és fekete kép csak
ilyenkor csak reset vagy kikapcsolás segit mégis mit lehetne tenni mert kissé idegesitő -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Tournament #1010 üzenetére
értem
az az igazság hogy egy ideje kezdenek gagyik lenni az amd driverekrégen jó volt az ati omeg driver... a ccc meg olyan amilyen sajna
-
NyuszyCaster
senior tag
Bocsi ha off lesz de kelene egy kis help
ezeket a ramokat lehet itthon kapni szerintetek?
AMD AE316G1601U2K
ez egy 2x8 gigás kit -
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Tournament #1007 üzenetére
kérlek ne hidd hogy oktatni akarlak de a 6 pines csati rendesen rajta van és a kártya rendesen van a slotban,
ugyan ott irták hogy valaki nek ugyan ez a hibavolt netezésnél de ezeket megnézeték vele és miután igazitott rajtuk megszünt a kockázás -
NyuszyCaster
senior tag
-
NyuszyCaster
senior tag
válasz
Tournament #1004 üzenetére
Szerintem okés a dolog
-
NyuszyCaster
senior tag
SAPPHIRE 11222-00-20G R7 260X 2G GDDR5 OC PCIE
A termék 2014.05.07. óta nem elérhető, kattints a gombra, ha kérsz értesítést a termék érkezéséről!
szerintem ezt kivonja a piacról a saphire valamit találhatak ők is ami nem jó
szlovákiában sincs már sajna pedig itt van tőllem max 10 km re -
NyuszyCaster
senior tag
de ténleg a hőcsöves saphire 1150/6600 volt még lehetett kapni és nem 1100/6500 és tesztek szerint ment 1200/7000 simán de mivel a ramnak 7000 a vége igy nem is lehetett tovább húzni....
de ha megengeded én maradok a zafirnál.. már csak elvből és megszokásból..
giga az alaplapom viszont abból sosem lesz más csak giga vga pedig zafir ennyi a történet
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- 4090 BESZAMITAS!! Gainward Phantom RTX 5090 32GB (Bontatlan, Garancia)
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 3090 Trinity OC 24GB GDDR6X (6 Hónap Garancia)
- ÚJ! Gigabyte Gaming OC RX 9070 XT 16GB
- ASUS GeForce GTX 1660 SUPER OC 6GB ELADÓ
- Akcio! Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X OC Videokártya!
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest