- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- LTE frekvenciák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Más OC program nem fut, ami ezt piszkálhatja?
(#28792) Devid_81: Viszont CPU keményen kell alájuk, már a BF1-hez is, és ahogy néztem, ramot sem veti meg... BF1 multit teszteltem tegnap 64 fős tele szerveren, hatmagos, 4Ghz-es HEDT CPU-n, 12MB L3-al.
Max grafikán DX11 módban, FHD-n, 70-90 FPS-el futott vaj simán az a két map, amire volt időm tesztelni, ez kb. mint a single mód, de a 20-30% körüli CPU terhelés rendesen felszaladt 35-45%-ra.Ami amúgy már elég magas, mivel 4+1 szálon dolgozik leginkább a hatmagoson.
Amúgy mediumra levéve 100-120FPS, 55% CPU használat (ez a bekapcsolt HT miatt azt jelenti, hogy a CPU több, mint 70%-át már felhasználta, és egy Cinebench R15-ben 900 pont felett teljesítő CPU-ról beszélünk), ez így a számok alapján már masszív CPU-limitnek tűnik.
Ramfoglalás pedig volt, hogy a 7GB-ot is karcolta, a 12GB ramomból, az sem piskóta.Szóval arra jutottam, szuperjól fut a BF1 az Rx580-akon FHD-n, de 64 fős multihoz CPU az igencsak kell alá magas FPS-hez.
-
bozont
veterán
Kitöltöttem, bár ez így ebben a formában nem hiszem hogy sokat fog segíteni. Van a neten sok teszt, összehasonlító videó ami alapján nagyon jól belőhető a teljesítmény különbség. Én elvagyok a 480-nal 1440p-n, de azért egy Vega 56-tal jobb lenne, viszont 120-130e-nél már nem adnék többet érte. Most lemaradtam a jó kis akciókról, de szerintem már megvárom mit hoz a Navi.
-
HSM
félisten
Ezt ennél egyszerűbben is ki tudod próbálni...
Van egy olyan opció a driverben, hogy GPU méretezés, bekapcsolod, beállítod, hogy rakja középre:
Majd ezután beállítod a játékot FHD-ra, és megnézed hogy megy.Igen, így nem fogja kitölteni a monitort a játék.
Ez durván az a szint (picit kevesebb), amit egy Vega56 tudna 2560*1440-ben.Amit még érdemes lehet kipróbálni, a WattMan beállításokat resetelni, és beállítani pontosan így (reset után csak ezeket és pont így beállítani és alkalmazni):
Ettől megszűnik-e a szaggatás 2560*1440-ben. -
füles_
őstag
Üdv!
Én ilyen árak mellett biztos nem cseréltem volna. De ha azt veszed lett egy kicsit erősebb, dupla annyi VRAM-mal rendelkező, csendesebb, hűvösebb, energiatakarékosabb és újabb videokártyád.
60e forintot ráfizetni egy kicsit sok volt szerintem is, viszont lett egy minden tekintetben jobb kártyád.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Formula-1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Path of Exile (ARPG)
- World of Tanks - MMO
- Medence topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest