- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Íme az új Android Auto!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
-
Mobilarena
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
dzsoke2 #40592 üzenetére
Mondtam én, hogy nem lett tégla.
(#40594) guftabi96: Én Afterburnerből állítom a ventilátor profilt, a "passzív mód" is megy ha kell, 12% alatt lehúzom 0%-ra és leállítja a ventilátort. A lényeg, hogy se apply, se reset, se offset nem legyen nyomva/beállítva, mert az bezavar a WattMan-nak, csak a ventilátor vezérlés, az hibátlan. És ne legyen beállítva, hogy resetelje a WattMan-t induláskor, az okozhatja a gondodat.
A gyári driver akkor resetel, ha nem sikerült jól a leállítás (vagy Afterburner, vagy gyorsindítás). Lehet, ha egyszer sikerült stabilra belőni, már nem lesz ezzel gond.
-
raubisoda
senior tag
válasz
dzsoke2 #40590 üzenetére
Egyszerű mint a pinty.Berakod a dedikált vga-s cpu-t mellé a helyére a vga.A bios amit rá raksz ahhoz kell ez a progi.Futtatás rendszergazdaként és ki fogja mutatni a vga-d valahogy így.
Utána load image azaz képfájl aztán mikor meg van Program és vársz.Nem beparázni mert olyan mint ha megfagyna.Ha kész jelzi. -
Danecay
addikt
válasz
dzsoke2 #40576 üzenetére
Csak egy tipp volt. Egyszer engem is megszívatott azzal, mint ahogy az már itt többször le is írtam, monitoron nincs boot képernyőm csak a Windows betöltődéstől kezdődően de egyszer csak, hiába vártam, hogy megjelenjen a Win betöltő képernyő, sötét maradt a monitor többszöri újraindítás után is. Már a Win újratelepítésében gondolkodtam amikor véletlenül vagy szándékosan ránéztem a HDMI-vel összekötött TV-n keresztül és vettem észre, hogy a boot folyamat megállt a a hibajavító konzolnál, ami ugye még nem Win, ezért nem volt kép a monitoromon. TV-n keresztül kapott egy rendszer visszaállítást miután jó lett és újra feljött a Windows.
-
-
Danecay
addikt
válasz
dzsoke2 #40560 üzenetére
Én magam nem frissítettem a kártyán BIOS-t mert a legfrissebb van rajta és a működésével sincs gond, de nyilván abba az állásba kell kapcsolni a BIOS kapcsolót amelyik BIOS-t akarod frissíteni. Csak a rend kedvéért a gép hátsó, csatlakozós vége felé eső állásban van a Silent állás, a másik irányban pedig az OC. A driver kérdésre pedig az a meglátásom, hogy abból bajod nem lehet ha újratelepíted, sőt ha BIOS frissítés után nem látsz változást akkor ajánlott is, valóban átkapcsolás után is ajánlott, de én pl. a legutóbbi átkapcsolásom után rendben találtam minden, megváltoztak az órajelek, stb, így nem telepítettem újra, de korábban volt olyan is, hogy hiába kapcsoltam át nem láttam változást. Mondjuk egyik tavalyi, régi típusú driver volt másik pedig a 2020-as, nem tudom, hogy ilyen szempontból van e jelentősége.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- GAINWARD RTX 4070 Ti SUPER Phoenix 16GB GDDR6X - 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest